Photo Gallery, Αθλητισμός

Σε δράση τα κορίτσια του Α.Σ. “Βόλος 2004” και του Μαγνησιακού

Με τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής συνεχίζεται το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής γυναικών και ο Α.Σ. «Βόλος 2004» θα αναμετρηθεί στο ΕΑΚ με τον Άρη Θεσσαλονίκης. Οι «ερυθρόλευκες» θα επιδιώξουν να σημειώσουν μία νίκη γοήτρου θέλοντας να ολοκληρώσουν τις φετινές τους υποχρεώσεις με αξιοπρέπεια.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Η πορεία του Α.Σ. «Βόλος 2004» στον β’ γύρο της Α’ Εθνικής γυναικών δεν είναι αυτή που περίμεναν οι άνθρωποί του. Οι ήττες από ΠΑΟΚ και Καλλιθέα, καθώς και η ισοπαλία με τον Οδυσσέα Γλυφάδας έθεσαν την «ερυθρόλευκη» ομάδα εκτός διεκδίκησης του τίτλου, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως η μοναδική νίκη είναι αυτή στα «χαρτιά» επί της Αίγινας.

Τώρα ο Α.Σ. «Βόλος 2004» θα επιδιώξει να κατακτήσει τη νίκη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας στο ΕΑΚ με αντίπαλο τον Άρη. Μάλιστα οι «ερυθρόλευκες» έχουν έναν λόγο παραπάνω για να πάρουν το «τρίποντο» διότι στον πρώτο γύρο είχαν χάσει από την ίδια ομάδα στη Θεσσαλονίκη και είναι φυσικό να θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς.

Η προπονήτρια Σουζάνα Στανόγεβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες της Πρασσά που έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς, καθώς και της τερματοφύλακα Αναστασάκη που για προσωπικούς λόγους δεν θα ξαναπαίξει φέτος.

Έτσι την εστία της βολιώτικης ομάδας θα υπερασπιστεί η νεαρή Νικολέτα Κανιάκα. Στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας θα είναι και οι: Γουγούση, Πελεκούδα,  Μπαλαμούτη, Αναγνωστοπούλου, Δημητριάδη, Ζήγρα, Κλόντζα, Μαλισιώρα, Τσιρδάνη, Τραΐκοβιτς, Παρασκευοπούλου, Οικονόμου, Γάτσιου, Γκαλ, Γιοβάνοβιτς και Αλεξοπούλου.

Το ματς θα διαιτητεύσει ο κ. Αριστοτέλης Τζοφώλης της ΕΠΣ Τρικάλων με βοηθούς τους κ.κ. Θεόδωρο Νταλούκα και Γιώργο Ράπτη της ίδιας Ένωσης. 

Επίσης σήμερα θα διεξαχθούν οι αγώνες: Καβάλα-Καλλιθέα, Κρήσσες Ρεθ.-Ελπίδες Καρδίτσας, Εργοτέλης-ΠΑΟΚ, ενώ ο Οδυσσέας θα πάρει στα «χαρτιά» το εκτός έδρας παιχνίδι του με την Αίγινα.

Η βαθμολογία

(13η αγωνιστική)

1. ΠΑΟΚ 57-10 34

2. Ελπίδες Καρδ. 39-7 31

3. Εργοτέλης 29-11 26

4. Βόλος 2004 36-12 26

5. Οδυσσέας Γλ. 28-18 23

6. Καλλιθέα 31-19 18

7. Άρης 19-26 18

8. Κρήσσες Ρεθ. 10-42 7

9. Καβάλα 6-69 4

10. Αίγινα – –

* Η Αίγινα αποσύρθηκε από το πρωτάθλημα. 

** Ο Οδυσσέας Γλυφάδας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

*** Δεν υπολογίζεται το Άρης-Καλλιθέα

Στα Μεγ. Καλύβια

ο Μαγνησιακός

για τη Β’ γυναικών

Για την 10η ημέρα του βορείου ομίλου της Β’ Εθνικής γυναικών ο Μαγνησιακός θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τις Αμαζόνες Μεγάλων Καλυβίων. Στο παιχνίδι που θα αρχίσει στις 4 οι «κυανόλευκες» είναι το φαβορί μια και η αντίπαλη ομάδα είναι η ουραγός της κατηγορίας. Όμως πρέπει δείξουν τη δέουσα προσοχή για να μπορέσουν να κατακτήσουν τους τρεις βαθμούς.

Ο προπονητής Θόδωρος Κατσαμόρας δεν θα έχει στη διάθεσή του τις Φέγγερ, Κουλοχέρη και Κατσιώτη που για διαφόρους λόγους δεν μετέχουν στις εκτός έδρας υποχρεώσεις της ομάδας. Επίσης πέντε παίκτριες ταλαιπωρούνται από ίωση και η συμμετοχή τους είναι αμφίβολη. Πρόκειται τις Ευαγγελία και Ζαφειρία Παπασακελλαρίου, Μαργαρίτη, Μήτα και Κατσαβριά που πάντως θα είναι στην αποστολή μαζί με τις Καλαπαναγιώτου, Μεγαγιάννη, Μακρή, Γαγάρα, Κέκου, Χατζηλιόντα, Λιάκου, Καλουδάκη, Σιδεροπούλου, Κοσμοπούλου, Κουτσαδημούδη, Χαραλάμπου, Κουκούλη και Μακεδών.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο κ. Δημοσθένης Αναστασίου με βοηθούς τους κ.κ. Χαρίλαο Κυρίτση και Θεόδωρο Πούπη της ΕΠΣ Καρδίτσας. 

Σήμερα γίνονται και οι αγώνες: Φιλυριακός-Πιερίδες Μούσες και Μετέωρα-Αμαζόνες Δράμας, ενώ ρεπό θα κάνει η Πανσερραϊκή.

Η βαθμολογία

(9η αγωνιστική)

1. Αμαζόνες Δρ. 39-6 22

2. Πιερ. Μούσες 21-6 21

3. Μαγνησιακός 11-8 10

4. Φιλυριακός 8-15 7

5. Πανσερραϊκή 13-27 7

6. Μετέωρα 7-21 3

7. Αμαζόνες Μεγ. Καλ. 5-26 0

* Στον β’ γύρο ρεπό έκαναν οι Αμαζόνες Μεγ. Καλυβίων και ο Μαγνησιακός. 

** Εκκρεμούν οι συναντήσεις Φιλυριακός-Αμαζόνες Μεγ. Καλ. (6η αγ.), Φιλυριακός-Μαγνησιακός (7η αγ.), Φιλυριακός-Μετέωρα (9η αγ.).

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το