Photo Gallery, Αθλητισμός

Για το “τρίποντο” Πύρασος και ΓΣΑ

Με στόχο το «τρίποντο»

 

Τη νίκη για διαφορετικούς λόγους θα επιδιώξουν οι ομάδες της Μαγνησίας στα σημερινά παιχνίδια τους για την 18η αγωνιστική του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Ο Πύρασος θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας την Αναγέννηση Καρδίτσας με στόχο το «τρίποντο» προκειμένου να διατηρήσει κάποιες ελπίδες για την παραμονή, ενώ ο Γ.Σ. Αλμυρού θα υποδεχθεί το Βελούχι και θα επιδιώξει και αυτός το νικηφόρο αποτέλεσμα για λόγους γοήτρου. Οι αγώνες αρχίζουν στις 16.00.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Αναγέννηση-Πύρασος

Μπορεί η ΕΠΟ να μην έχει ακόμη αποφασίσει για την τύχη του αγώνα του πρώτου γύρου ανάμεσα στον Πύρασο και την Αναγέννηση, αλλά έφτασε η ώρα να συναντηθούν αυτές οι ομάδες για τον δεύτερο γύρο. Τώρα το παιχνίδι θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα και για την ομάδα της Νέας Αγχιάλου δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης, αν θέλει να διατηρήσει ελπίδες για την παραμονή της.

Η αποστολή του Πυράσου δεν θα είναι εύκολη, αλλά οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Χατζηκυριακίδη είναι διατεθειμένοι να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο για το επιθυμητό αποτέλεσμα. Από κει και πέρα θα χρειαστεί και ο παράγοντας τύχη που είναι γεγονός ότι φέτος έχει λείψει από την ομάδα.

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Μπούτλας και Κυριάκος, οι τραυματίες Λ. Γκάγκας και Π. Κοντοβάς και πιθανόν και ο Τανάγιας που χτύπησε στην προπόνηση.

Στην αποστολή θα μετέχουν οι: Γκιούρκης, Κιλμπασάνης, Σπύρου, Ι. Κοντοβάς, Χάνος, Κίτσος, Σπ. Γκάγκας, Βητόπουλος, Κόκκας, Ασλάνογλου, Μπασδάνης, Ράπτης, Αρσένος, Τσάγγαρης, Σατελιάν, Πετρίδης, Διαμάντης και ίσως ο Τανάγιας.

Τη σημερινή αναμέτρηση θα διευθύνει ο κ. Ανδρέας Καραλόλιος της ΕΠΣ Γρεβενών με συνεργάτες τους κ.κ. Παναγιώτη Ρίγκο και Κοσμά Χαρίση της ίδιας Ένωσης, ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο κ. Σπύρος Πουγκακιώτης από τη Φθιώτιδα.

ΓΣΑ-Βελούχι

Με μοναδικό απόντα τον τραυματία Αλέκο Παναγιώτου ο Γυμναστικός Σύλλογος Αλμυρού θα υποδεχθεί το Βελούχι. Οι «κυανόλευκοι» έχουν ήδη υποβιβαστεί, αλλά είναι αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να σημειώσουν μία νίκη γοήτρου.

Από την άλλη πλευρά το Βελούχι χρειάζεται τους τρεις βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για να διατηρηθεί στην κατηγορία. Αυτό όμως ουδόλως απασχολεί τους Αλμυριώτες που θα αγωνιστούν για να τιμήσουν τη φανέλα του ιστορικού συλλόγου που εκπροσωπούν.

Ο τεχνικός του γυμναστικού Κώστας Σταματίου θα βασιστεί στους: Χαλάτση, Θεοδωρίδη, Γιαννόπουλο, Κατσιώτη, Δημητριάδη, Νικογιάννη, Βαγγελάκο, Πλαβό, Ελευθερίου, Ι. Παναγιώτου, Καράτσαλο, Τσάτσο, Φαράντο, Κρανά, Καψιώτη, Λέτσιο, Τσόγκα, Τσίπι και Βούλγαρη.

Διαιτητής στο σημερινό ματς θα είναι ο κ. Τηλέμαχος Καλαντζής από τη Λάρισα με βοηθούς τους συντοπίτες του κ.κ. Παναγιώτη Οικονόμου και Βαγγέλη Ευστρατίου. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Γιώργος Κοντονίκας από την Καρδίτσα.

Το πρόγραμμα

Το σημερινό πρόγραμμα στον 4ο όμιλο της Δ’ Εθνικής είναι το παρακάτω:

Γ.Σ. Αλμυρού-Βελούχι

Αναγέννηση Κ.-Πύρασος

Ταυρωπός-Πυργετός

Αμπελωνιακός-Μουζάκι

Αγρότης-Καμ. Βούρλα

Η βαθμολογία

(17η αγωνιστική)

1. Ελασσόνα 35-12 42

2. Αμπελωνιακός 31-6 39

3. Α.Ο. Καρδίτσας 26-12 39

4. Αναγέννηση Κ. 35-14 33

5. Αγρότης Λιαν. 16-14 25

6. Βελούχι 27-23 23

7. Πυργετός 21-19 23

8. Πύρασος 14-19 17

9. Γ.Σ. Αλμυρού 8-20 14

10. Μουζάκι 16-34 12

11. Ταυρωπός 15-33 10

12. Καμ. Βούρλα 11-49 9

*Πύρασος και Αναγέννηση Καρδίτσας έχουν ένα ματς λιγότερο. 

** Δεν υπολογίζεται ο αγώνας Ελασσόνα-Α.Ο. Καρδίτσας.

 

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το