Τοπικά

«Βουτιά» 44χρονου σε τσιμεντένια δεξαμενή τυροκομείου

 

Στο Νοσοκομείο Βόλου, νοσηλεύεται ένας 44χρονος ο οποίος τραυματίστηκε χθες το πρωί, κατά τη διάρκεια εργασιών σε δεξαμενή τυροκομείου στη Β’ ΒΙΠΕ.
Το ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 8-9 το πρωί. Ο 44χρονος που ανήκε σε εξωτερικό συνεργείο σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε εργασίες μόνωσης – στεγανοποίησης και βρίσκονταν σε σκάλα ανεβασμένος.
Κατά τη διάρκεια των εργασιών και από άγνωστη αιτία, έπεσε από ύψος 3 μ. περίπου μέτρων στη δεξαμενή κενού περιεχομένου, που βρίσκονταν έξω από την τυροκομική μονάδα.
Στο σημείο κλήθηκαν πυροσβεστική, ασθενοφόρο κι αστυνομία.
Από την Π.Υ. ΒΙΠΕ, μετέβησαν τρία οχήματα με οκτώ πυροσβέστες και άμεσα, στήθηκε επιχείρηση προκειμένου να τον ανασύρουν από την τσιμεντένια δεξαμενή τουλάχιστον 10μ. Χρησιμοποιήθηκε ειδικός εξοπλισμός και με φορείο τύπου BASKET κατάφεραν οι πυροσβέστες να τον ακινητοποιήσουν και να τον βγάλουν από τη δεξαμενή.
Ο 44χρονος υπέστη κατάγματα από την πτώση και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.
Για το συμβάν, συνελήφθη ο υπεύθυνος της εταιρείας που ανέλαβε τις εργασίες, ενώ προανάκριση για το ατύχημα διενεργεί το Α.Τ. Ρήγα Φεραίου.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το