Τοπικά

“Ο κόσμος δεν έχει νερό και ο Τόρης προκαλεί με αθλιότητες, χυδαιότητες και ψέματα”

Η παράταξη Μαζ.ί για τον Βόλο εξέδωσε την εξής ανακοίνωση;

«Η χθεσινή τοποθέτηση του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ, Γ. Τόρη, σε μεσημεριανή τηλεοπτική εκπομπή μόνο οργή και θυμηδία προκαλεί. Οργή στους κατοίκους της Αγριάς για τις κενές περιεχομένου υποσχέσεις, ή καλύτερα λόγω του συνεχιζόμενου δουλέματος, και θυμηδία για την προσπάθεια εκ μέρους του Γ. Τόρη να φανεί ως -φτηνή- απομίμηση του Δημάρχου, με την αναπαραγωγή των γνωστών ανερμάτιστων αθλιοτήτων περί ενσήμων και εργασίας. Πάγια τακτική των αποτυχημένων η καταφυγή στην αθλιότητα…

Μεταξύ άλλων όμως, ο Γ. Τόρης αναφέρθηκε και στην ανάγκη να πει η τοπική κοινωνία ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον Δήμαρχο που υπάρχει ακόμα η ΔΕΥΑΜΒ. Μάλλον ο Γ. Τόρης μπέρδεψε τη δική του ανάγκη να ευχαριστήσει τον ηγέτη του, για την τοποθέτησή του στη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ, με τη γνωστή σε όλους…επιτυχία, με την υποχρέωση της εκάστοτε Δημ. Αρχής να προστατεύει την ιστορική δημοτική επιχείρηση και να διασφαλίζει απρόσκοπτα την ύδρευση της τοπικής κοινωνίας.

Επειδή το θράσος τους δεν έχει όρια και επιχειρούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα με χυδαίο τρόπο, οφείλουμε να αναφερθούμε στο πρόσφατο παρελθόν και να αποκαταστήσουμε την αλήθεια. Η Δημ. Αρχή Μπέου έχει επιχειρήσει δύο φορές να κλείσει τη ΔΕΥΑΜΒ, απαξιώνοντας συνεχώς το έργο της και την προσφορά της, με κίνδυνο να γυρίσουμε 40 χρόνια πίσω. Δεν τους πέρασε διότι η αντιπολίτευση αντιστάθηκε στην καταστροφή των κεκτημένων της πόλης και δεν ψήφισε τη διάλυση της ΔΕΥΑΜΒ, μέσω της εκκαθάρισής της.

Οι “επιτυχίες” της Δημ. Αρχής Μπέου πολλές… Μοίραζε “φιλάκια” που καταλήξανε στην εκτίναξη των ποσών που ζητά η ΕΡΓΗΛ από τη ΔΕΥΑΜΒ. Επί 7 σχεδόν χρόνια καθυστερούσε την υλοποίηση επενδύσεων και επωφελών σχεδίων για την αναβάθμιση της ΔΕΥΑΜΒ, και μεταξύ άλλων την αναβάθμιση της ποιότητας του πόσιμου νερού.

Το παραμύθι των πολιτικών απατεώνων του παρελθόντος τελείωσε. 7 χρόνια μετά και μια περιοχή της πόλης εν μέσω καλοκαιριού και τουριστικής σεζόν είναι χωρίς πόσιμο νερό. Αν επιμένουν στην αναζήτηση πολιτικών απατεώνων, ας κοιτάξουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη, και πρώτα και κύρια ο Δήμαρχος. 7 χρόνια πέρασαν απ’ όταν ανέλαβε.

Είναι απολύτως υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει. Το καλύτερο που έχει να κάνει ο υπερφίαλος πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, που όπως είδαμε τον ενδιαφέρουν περισσότερο τα μεταγραφικά αποκτήματα του ΝΠΣ την στιγμή που μια ολόκληρη περιοχή έχει σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης, είναι να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν έναντι των συμπολιτών του και να παραιτηθεί. Άλλωστε αυτό θα τον βοηθήσει να ασχοληθεί περισσότερο με την πραγματική του προτεραιότητα, που απ’ ότι φαίνεται είναι ο ΝΠΣ. Μην τον παιδεύουν τα προβλήματα υδροδότησης της τοπικής κοινωνίας.»

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το