Τοπικά

Μεγαλώνει η μακάβρια λίστα από τις πλημμύρες στη Μαγνησία

 

Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών από τις καταστροφικές πλημμύρες της κακοκαιρίας Daniel που έπληξαν τη Μαγνησία.
Χθες, εντοπίστηκε η σορός ενός άνδρα στην παραλία Μουρτιάς στο Νότιο Πήλιο. Εντοπίστηκε από τους λιμενικούς και το απόγευμα μεταφέρθηκε στον Βόλο. Η σορός βρίσκονταν σε αποσύνθεση και προχωρημένη σήψη και λόγω του ότι δεν είναι εφικτό να ταυτοποιηθεί άμεσα θα γίνει λήψη δείγματος dna, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για τον Αυστριακό Φιλίπ ο οποίος αγνοούνταν μαζί με τη σύζυγό του Μικαέλα και πρόσφατα είχαν παντρευτεί στο Πήλιο.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός φέρεται να έφερε τατουάζ που πιθανόν ταίριαζαν στον άτυχο Αυστριακό, ωστόσο, τα αποτελέσματα του dna θα δώσουν απαντήσεις για την ταυτοποίηση του πτώματος.
Επίσης, την Κυριακή εντοπίστηκε κοντά στην Αγ. Κυριακή Τρικερίου, η σορός του 42χρονου που αγνοούνταν από την περασμένη Τρίτη, μετά την παράσυρσή του από ορμητικά νερά στην Αγία Αικατερίνη στον Βόλο. Ο 42χρονος είχε παρασυρθεί από ορμητικό χείμαρρο, μπροστά στα μάτια του 17χρονου γιου του, ο οποίος κατάφερε να σωθεί και από τότε η οικογένειά του τον αναζητούσε.
Το Σάββατο εντοπίστηκε σορός άνδρα στην παραλία Ελληνικών στη Βορεια Εύβοια. Η σορός του άτυχου άνδρα βρέθηκε να επιπλέει στην παραλία των Ελληνικών στη θέση Τουρκονέρι κι ανήκε σε 77χρονο από το Νότιο Πήλιο που αγνοούνταν, ενώ ταυτοποιήθηκε από την σύζυγο και τους οικείους του.
Την περασμένη Παρασκευή το μεσημέρι, το λιμενικό ενημερώθηκε για σορό γυναίκας αγνώστου ταυτότητας στη θαλάσσια περιοχή Θεοτόκου Ανατολικού Πηλίου. Επρόκειτο για γυναίκα άγνωστης ηλικίας, ύψους 1,65, η οποία βρέθηκε χωρίς ρουχισμό. Μάλιστα, επειδή υπήρχαν τα σενάρια ότι, η συγκεκριμένη σορός ανήκει στην άτυχη Αυστριακή Μικαέλα, που είχε παντρευτεί πρόσφατα στο Πήλιο, έγινε λήψη δείγματος dna και τα αποτελέσματα αναμένονται μέσα στις προσεχείς ημέρες.
Σοκ στην κοινωνία του Βόλου, προκάλεσε την ίδια ημέρα το πρωί, η είδηση του θανάτου του Δημήτρη Χρήστου ιδιοκτήτη της αντιπροσωπείας Mazda, που βρέθηκε νεκρός στη θάλασσα μπροστά στον Ίσαλο. Ο άτυχος άνδρας αγνοούνταν από το προηγούμενο βράδυ, καθώς είχε να πάρει νερό από το σιντριβάνι στην περιοχή του Αναύρου.
Την περασμένη Τετάρτη νεκρή εντοπίστηκε κι ανασύρθηκε και μία 87χρονη στην περιοχή Πάλτση, που είχε εντοπιστεί ανάμεσα από σωρούς με ξύλα.
Τέλος, την περασμένη Τρίτη, πρώτη ημέρα των φονικών πλημμυρών, είχε εντοπιστεί νεκρός 52χρονος κτηνοτρόφος ο οποίος καταπλακώθηκε από τοιχίο στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στον Άνω Βόλο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το