Τοπικά

Κοινό ψηφοδέλτιο για Β. Χατζηκυριάκο και Δ. Τσούτσα

Οι κ.κ. Βαγγέλης Χατζηκυριάκος και Δημήτρης Τσούτσας «ενώνουν» τις δυνάμεις και συμπράττουν σε ένα κοινό ψηφοδέλτιο διεκδίκησης του Δήμου Αλμυρού. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου θα είναι ο κ. Χατζηκυριάκος, ενώ και δυνάμεις της αριστεράς θα συμπράξουν μαζί του. Οι κ.κ. Χατζηκυριάκος και Τσούτσας, μετά την ανακοίνωση του δεύτερου για συγκρότηση συνδυασμού, αποφάσισαν προχθές να προχωρήσουν μαζί με ενωμένες δυνάμεις για αλλαγή στον Δήμο. Προχώρησαν σε κοινή δήλωση στην οποία, μεταξύ άλλων, αναφέρουν:
«Αφουγκραζόμενοι τις απαιτήσεις των δημοτών και αντιλαμβανόμενοι την ευθύνη που μας αναλογεί, ο Δημήτρης Τσούτσας και οι συνεργάτες του ενώνουν τις δυνάμεις τους με τη Δημοτική Πρωτοβουλία γεφυρώνοντας το παρόν με το μέλλον. Με όραμα, σχέδιο, τη συνδρομή της πείρας των χρόνων και την ορμή της νιότης μπορούμε να πετύχουμε πολλά για τον τόπο μας.
Κοιτάζοντας μόνο μπροστά, αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε κοινή ενωτική κάθοδο στις επερχόμενες εκλογές σε ενιαίο ψηφοδέλτιο με υποψήφιο Δήμαρχο τον Βαγγέλη Χατζηκυριάκο. Καλούμε όλους τους πολίτες να συμπαραταχθούν μαζί μας γιατί αξίζουμε έναν καλύτερο Δήμο Αλμυρού. Σ’ αυτή τη μάχη δεν περισσεύει κανείς».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το