Αθλητισμός

Με Πουρτουλίδη ενάντια στον Εθνικό Γαζ. η Νίκη

Με τον Νίκο Πουρτουλίδη -εκτός απροόπτου- στην αποστολή θα αντιμετωπίσει αύριο (17.00) η Νίκη τον Εθνικό Γαζώρου στο Πανθεσσαλικό, αφού παρά τον τραυματισμό του θα «σφίξει τα δόντια» για να μη χάσει το σημαντικό παιχνίδι. Ξεκούραση συνέστησε το ιατρικό τιμ στον Ηλία Βούρα μετά τον τραυματισμό του στον ώμο.

 

Ρεπορτάζ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΡΙΣΙΛΑΣ

 

Ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι δίνει η Νίκη. Την Κυριακή στις 5 το απόγευμα φιλοξενεί τον Εθνικό Γαζώρου στο Πανθεσσαλικό και δεν χωρά άλλο αποτέλεσμα εκτός από την κατάκτηση των τριών βαθμών.

Έτσι όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα οι «κυανόλευκοι» οφείλουν να κερδίσουν και τα τέσσερα ματς που έχουν στο «σπίτι» τους, αρχής γενομένης βέβαια το αυριανό. Σίγουρα το πρόγραμμα που έχουν στις τελευταίες αγωνιστικές θεωρείται ευνοϊκό, αλλά έχουμε δει και στο πρόσφατο παρελθόν ότι σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις η Νίκη έκανε «γκέλες».

Επομένως απέναντι στον Εθνικό Γαζώρου οι «κυανόλευκοι» είναι υποχρεωμένοι να πάρουν τη νίκη, που τόσο πολύ έχουν ανάγκη. Εφόσον το πετύχουν, τότε θα ανεβούν ψηλότερα στη βαθμολογία και θα φτάσουν τον Παναιτωλικό, που σίγουρα δεν θα πάρει βαθμό μια και θα κάνει το προγραμματισμένο του ρεπό.

Στον πολύ σημαντικό αγώνα της Κυριακής το προπονητικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της βολιώτικης ομάδας ευελπιστούν πως θα έχουν τη συμπαράσταση των φιλάθλων. Φέτος οι φίλοι της Νίκης έχουν αποδείξει ότι βρίσκονται στο πλευρό της όπου κι αν αγωνίζεται, πόσω μάλλον όταν παίζει στο Πανθεσσαλικό. Επομένως και αύριο αναμένεται να δώσουν το βροντερό «παρών» για να βοηθήσουν τους παίκτες του Απόστολου Χαραλαμπίδη να πάρουν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Για το λόγο αυτό το Blue Club απευθύνει κάλεσμα στους φιλάθλους να έρθουν στο Πανθεσσαλικό την Κυριακή. Με ανακοίνωση που εξέδωσε μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

«Ένα «μπράβο» δεν είναι αρκετό για το πάθος αυτής της ομάδας. Ένα χειροκρότημα δε μπορεί να αποτυπώσει την περηφάνια που νοιώθουμε για αυτά τα παιδιά με τον άγγελο στο στήθος, που σε κάθε αγώνα κάνουν κατάθεση ψυχής , ματώνοντας κυριολεκτικά τη φανέλα μέσα στο γήπεδο. Το μεγάλο «ευχαριστώ» που τους οφείλουμε, δεν εκφράζεται με λόγια, παρά μόνο με την μαζική μας παρουσία στο γήπεδο.

Αδέρφια Νικιώτες, η ομάδα μας βαδίζει με σταθερά βήματα στην απόλυτη καταξίωση, η Νίκη μας χρειάζεται πλάι της, να παίρνει δύναμη από την παρουσία και τη φωνή μας. Κάθε αγώνας είναι και μία σελίδα ιστορίας για την ομάδα μας, γραμμένη με χρυσά γράμματα, με συμμέτοχους όλους εμάς ,που η Νίκη είναι κομμάτι της ζωής μας. Προελαύνουμε με το λάβαρο της Νίκης ψηλά. Παίκτες, προπονητής, διοίκηση, φίλαθλοι. Όλοι μαζί , μία γροθιά, μία οικογένεια για τη μεγάλη υπέρβαση».

Τέλος εντύπωση προκάλεσε ο ορισμός του διαιτητή για τον αγώνα με τον Εθνικό Γαζώρου. Μπορεί ο κ. Παναγιωτόπουλος  να μην έχει «σφυρίξει» άλλον αγώνα της Νίκης, αλλά το ότι προέρχεται από το Αγρίνιο σίγουρα προκαλεί ερωτηματικά, μετά τα όσα συνέβησαν την περασμένη Τετάρτη στο ντέρμπι με τον Παναιτωλικό.

Βέβαια η διοίκηση της ΠΑΕ από τη μεριά της δεν δίνει βάσει σε κανενός είδους σενάρια. Έχει πει στους ποδοσφαιριστές να μην ασχολούνται με τον διαιτητή, ό,τι κι αν κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Είναι επαγγελματίες και δουλειά τους είναι να κοιτάζουν μόνο τα καθήκοντά τους και το πώς θα καταφέρουν να κερδίσουν τον εκάστοτε αντίπαλο, που στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Εθνικός Γαζώρου.

 

Παρών ο Πουρτουλίδης,

ξεκούραση ο Βούρας

Μπορεί στο Αγρίνιο να υπέστη διάστρεμμα και να αποχώρησε χωλαίνοντας στο 75ο λεπτό του αγώνα με τον Παναιτωλικό, αλλά δεν θέλει με τίποτα να χάσει την αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Γαζώρου. Ο λόγος για τον Νίκο Πουρτουλίδη, ο οποίος προφυλάχθηκε τόσο χθες, όσο και προχθές, προκειμένου να είναι έτοιμος την Κυριακή. Βέβαια ο 29χρονος μέσος δεν έχει ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο, αλλά λόγω της κρισιμότητας του παιχνιδιού αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Άλλωστε ο εν λόγω ποδοσφαιριστής στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό Βόλου συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να λείψει από τα ματς με Παναχαϊκή και Θρασύβουλο. Επειδή λοιπόν θα έχει τον χρόνο να ξεκουραστεί και να αναρρώσει πλήρως ο Απόστολος Χαραλαμπίδης θα τον πάρει στην αποστολή. Ωστόσο το αν θα ξεκινήσει ή όχι στην ενδεκάδα, θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Στο μεταξύ πρόβλημα προέκυψε και με τον Ηλία Βούρα. Μετά τη διάταση που είχε υποστεί στο ματς με την Καλλιθέα, ο 24χρονος τερματοφύλακας ένιωσε πάλι ενοχλήσεις στον ώμο και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Το ιατρικό τιμ αποφάνθηκε ότι υπέστη εξάρθρωση ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης στον ώμο και του συνέστησε ξεκούραση.

Ο ικανός πορτιέρο θα φορέσει ειδικό νάρθηκα, ώστε να προλάβει τον αγώνα με την Παναχαϊκή. Πάντως το παρήγορο είναι ότι έτσι κι αλλιώς ο Ηλίας Βούρας δεν υπολογιζόταν από την τεχνική ηγεσία για το ματς εναντίον του Εθνικού Γαζώρου, αφού είναι τιμωρημένος.

Η Νίκη θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της σήμερα με μια μεσημεριανή προπόνηση. Αμέσως μετά ο κ. Χαραλαμπίδης θα ανακοινώσει τη σύνθεση της αποστολής, αν και οι επιλογές του είναι πάλι περιορισμένες, αφού εκτός από τον Ηλία Βούρα θα λείψουν λόγω τιμωρίας οι Στέργιος Ψιάνος, Άλαν Λαλίν και Δημήτρης Σαμαράς.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το