Photo Gallery, Αθλητισμός

Εντός έδρας οι πρωτοπόροι στην Α’ ΕΠΣΘ

 

Επτά αγωνιστικές απέμειναν για να ολοκληρωθεί η φετινή Α’ ΕΠΣΘ και η μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχει φουντώσει με βασικούς διεκδικητές τον Ρήγα Φεραίο και τον Εθνικό Βόλου, ενώ η Α.Ε. Διμηνίου καραδοκεί για να κόψει αυτή το νήμα. Ουσιαστικά για τις ομάδες αυτές απαγορεύεται κάθε είδους «στραβοπάτημα» που μπορεί να στοιχήσει στην κούρσα για τον τίτλο.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Για την 24η αγωνιστική που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο η Α.Ε. Διμηνίου έχει στο …τσεπάκι της το «τρίποντο» μια και παίρνει στα «χαρτιά» με τέρματα 3-0 το ματς με την Α.Ε. Φερών. Έτσι θα περιμένει να μάθει τα σημερινά αποτελέσματα του Ρήγα και του Εθνικού για να διαπιστώσει αν θα μειώσει την απόσταση από την κορυφή ή τη δεύτερη θέση.

Ο Ρήγας Φεραίος θα υποδεχθεί στο Βελεστίνο τη νεανική Αγία Παρασκευή που λογικά θα παίξει ελεύθερα με στόχο την έκπληξη. Η έλλειψη άγχους μπορεί να την κάνει αρκετά επικίνδυνη και για το λόγο αυτό ο τεχνικός των «κυανολεύκων» Λάκης Μπακάλης έχει τονίσει στους παίκτες του ότι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί για να μπορέσουν να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα.

Λίγο ως πολύ τα ίδια ισχύουν και για τη συνάντηση του Εθνικού με την Α.Ε. 2002 στο ΕΑΚ Βόλου. Οι «κιτρινόμαυροι» του Αντώνη Μάνδαλου είναι το φυσιολογικό φαβορί, αλλά επ’ ουδενί δεν πρέπει να υποτιμήσουν το συγκρότημα του Γιώργου Καραμίχαλου, που φέτος έχει αποδείξει ότι είναι ικανό να κάνει τη ζημιά σε οποιαδήποτε ομάδα.

Σήμερα θα γίνουν και άλλα σημαντικά παιχνίδια. Στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος ο φορμαρισμένος Μαγνησιακός θα παίξει με τον Ηρακλή Βόλου που «καίγεται» για βαθμούς στην προσπάθεια που κάνει για τη σωτηρία. Ο Άνθιμος Γαζής που επίσης παλεύει για την παραμονή θα υποδεχθεί τον Σαρακηνό, που με τη σειρά του θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Μαγνησιακό, ενώ στην Αγριά θα «διασταυρώσουν τα ξίφη τους» Θησέας και Πρωτεσίλαος/Αχιλλέας με στόχο μία νίκη γοήτρου. Αύριο στα Κανάλια ο Απόλλων θα αναμετρηθεί με τη Σκιάθο, που πλέον απομακρύνθηκε αρκετά από την κορυφή, ενώ στη Σούρπη θα «κονταροχτυπηθούν» ο τοπικός Αίας με τη Δήμητρα.

Στη Β’ κατηγορία και την 24η αγωνιστική της το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αυριανό ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Άρη Μελισσατίκων, ενώ από τα σημερινά παιχνίδια ξεχωρίζει αυτό της Ακρόπολης Σέσκλου με τους Νέους Αθλητές Νίκης. Τέλος, για την 21η ημέρα της Γ’ ΕΠΣΘ ο πρωτοπόρος Α.Σ. Δημητριάς θα φιλοξενήσει αύριο τον Απόλλωνα Κροκίου, ενώ την ίδια ημέρα ο Τοξότης θα επιδιώξει το «τρίποντο» της νίκης κόντρα στον Άθλο προκειμένου να κάνει ένα ακόμη βήμα προς την άνοδο μέσω της 2ης προνομιούχου θέσης.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής σε Α’ και Β’ ΕΠΣΘ και της 21ης στη Γ’ κατηγορία, καθώς και οι διαιτητές με τους βοηθούς τους έχουν ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ

Σάββατο 17/3

Γηπ. Γατζέας, 15.30, Θησέας-Πρωτεσίλαος: Ματσούκας, Τσιγγινές, Ζήσιος.

Λεχωνίων, 15.30, Ανθ. Γαζής-Σαρακηνός: Δ. Κρητικός, Τασιόπουλος, Κόκκαλης.

Ι.Μ. Δημητριάδος, 15.30, Μαγνησιακός-Ηρακλής Β.: Ρούσης, Π. Σακκάς, Σφυρής (παρ. Σακαρίκος).

Βελεστίνου, 15.30, Ρήγας Φεραίος-Αγία  Παρασκευή: Σκουλάς, Δημητράκης, Αγρέβης.

ΕΑΚ Βόλου, 15.30, Εθνικός-Α.Ε. 2002: Καπέσιος, Βερτόπουλος, Καραγιάννης (παρ. Κουζάκης).

Κυριακή  18/3

Καναλίων, 11.00, Απόλλων Καν.-Σκιάθος: Αθανασίου, Πετρόπουλος, Αγρέβης.

Σούρπης, 15.30, Αίας Σούρπης-Δήμητρα: Δαλούκας, Καπνιάς, Αναστασίου.

Α.Ε. Διμηνίου-Α.Ε. Φερών 3-0 α.α. 

Β’ ΕΠΣΘ

Σάββατο 17/3

Στεφανοβικείου, 15.30, Διαγόρας-Ε.Μ.Α.: Θεοχάρης, Τσαμαδιάς, Νικόπουλος (παρ. Κουσκουρίδας).

Νεάπολης, 15.30, Πηλέας-Μυρμιδόνες: Τσάγγαρης, Μίχος, Βολιώτης (παρ. Παπακλωνάρης).

Σέσκλου, 15.30, Ακρόπολη-Ν.Α. Νίκης: Δημητριάδης, Γαβριτόπουλος, Ντάντος.

Κυριακή 18/3

Ι.Μ. Δημητριάδος, 11.00, Πανιώνιος-Άρης Μελ.: Δημητριάδης, Γόργορης, Γκουγκινούδης (παρ. Βράκας).

Άλλης Μεριάς, 11.00, Ιάσων Α.Μ.-Μακρινίτσα: Μπουργάνης, Κατσαρός, Καλατζής.

Σκοπέλου, 13.30, Σκόπελος-Αγχίαλος: Κουρσοβίτης, Γαργαλιάνος, Δάβιος.

Καζανάκι, 15.30, Ιωλκός-Δάφνη: Παλιούρας, Τσιάς, Σαρακατσάνος.

Αργαλαστής, 15.30, Κένταυρος Αργ.-Αστέρας: Βλάχος, Βαζούρας, Τσιάνος.

Γ’ ΕΠΣΘ

Κυριακή 18/3

Λεχωνίων, 15.30, Τοξότης-Άθλος: Κουρσοβίτης, Παπαδημητρόπουλος, Κουρή.

Ι.Μ. Δημητριάδος, 15.30, Δημητριάς-Απόλλων Κρ.: Γκάγκας, Κωστόπουλος, Τριανταφύλλου (παρ. Παπακλωνάρης).

Κερασιάς, 15.30, Αετός-ΑΠΟΒ: Καρακίτσος, Αθηναίος, Γεωργίου.

Ρεπό: Ηρακλής Α.Θ. 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το