Χωρίς κατηγορία

Για τη νίκη Πύρασος και ΓΣΑ

 

Την τελευταία ευκαιρία για να μείνει «ζωντανός» στο κυνήγι της παραμονής θα έχει αύριο Κυριακή ο Πύρασος που θέλει πάση θυσία τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι του με την Αναγέννηση Καρδίτσας στο πλαίσιο της 18ης ημέρας του 4ου ομίλου της Δ’ Εθνικής. Παράλληλα οι Αγχιαλίτες εύχονται και νίκη του ΓΣΑ επί του Βελουχίου στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί  στο στάδιο του Αλμυρού.

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

Ο Πύρασος

Στην Καρδίτσα παίζει το τελευταίου του χαρτί για την παραμονή ο Πύρασος αύριο στις 4 το απόγευμα. Οι Αγχιαλίτες έχουν ως αποκλειστικό στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα επί της Αναγέννησης για να συνεχίσουν να έχουν ελπίδες ότι και τη νέα χρονιά θα δώσουν το «παρών» στη Δ’ Εθνική. Εξάλλου, μπορεί να βρίσκονται έξι πόντους κάτω από τη γραμμή του υποβιβασμού, αλλά ακόμη εκκρεμεί το ματς του Α’ γύρου με την Αναγέννηση, με την ΕΠΟ να έχει καθυστερήσει να εκδώσει απόφαση.

Στον Πύρασο είναι διατεθειμένοι να εξαντλήσουν κάθε πιθανότητα για τη σωτηρία όπως τόνισε στη «Θ» ο τεχνικός τους Νίκος Χατζηκυριακίδης, που δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τις επιδόσεις της ομάδας του στο σκοράρισμα:

«Εδώ που φτάσαμε δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να παίζουμε για τη νίκη σε κάθε αγώνα. Δυστυχώς έχουμε «πληρώσει» με βαθμολογικές απώλειες την επιθετική μας δυστοκία. Σε κάθε ματς δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπορούμε να σκοράρουμε. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουμε πετύχει 14 γκολ εκ των οποίων τα πέντε κόντρα στα Καμένα Βούρλα. Σε όλους τους άλλους αγώνες σημειώσαμε μόνο εννέα τέρματα, κάτι πολύ άσχημο. Ωστόσο, δεν το βάζουμε κάτω. Πηγαίνουμε στην Καρδίτσα για τη νίκη. Το βέβαιο είναι ότι θα παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για να τα καταφέρουμε».

Όσον αφορά τον αγωνιστικό τομέα απόντες θα είναι οι τιμωρημένοι Μπούτλας και Κυριάκος, οι τραυματίες Λ. Γκάγκας και Π. Κοντοβάς και πιθανόν και ο Τανάγιας που χτύπησε στην προπόνηση.

Τη συνάντηση θα διευθύνει ο κ. Ανδρέας Καραλόλιος της ΕΠΣ Γρεβενών με βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτη Ρίγκο και Κοσμά Χαρίση της ίδιας Ένωσης, ενώ παρατηρητής τους θα είναι ο κ. Σπύρος Πουγκακιώτης από τη Φθιώτιδα.

Ο Γ.Σ. Αλμυρού

Ανεβασμένος είναι τον τελευταίο καιρό ο Γ.Σ. Αλμυρού αφού μετρά δύο συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα. Οι «κυανόλευκοι», που έχουν χάσει τη μάχη της παραμονής, παίζουν χωρίς άγχος και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο στα παιχνίδια με τον Πύρασο και τα Καμένα Βούρλα.

Αύριο στις 16.00 θα αναμετρηθούν στην έδρα τους με το Βελούχι και θα επιδιώξουν να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες. Μάλιστα αν τα καταφέρουν θα βοηθήσουν και τον Πύρασο ο οποίος «κυνηγά» την ομάδα του Καρπενησίου στη βαθμολογία. Όπως και να έχει ο Γυμναστικός θα παίξει για τη νίκη, κάτι που δήλωσε και ο προπονητής του Κώστας Σταματίου, που δεν υπολογίζει μόνο στον τραυματία Αλέκο Παναγιώτου:

«Μπορεί το Βελούχι να «καίγεται» για βαθμούς, αλλά εμείς θα παίξουμε για την ιστορία του Γ.Σ. Αλμυρού, όπως κάναμε και στους προηγούμενους αγώνες μας. Φυσικά και θα επιδιώξουμε τη νίκη και ελπίζω να τα καταφέρουμε. Αυτή τη στιγμή έχουμε 14 πόντους στο πρωτάθλημα και θα ήθελα να ξεπεράσουμε τους 20 μέχρι το τέλος της σεζόν».

Διαιτητής στο αυριανό παιχνίδι θα είναι ο κ. Τηλέμαχος Καλαντζής από τη Λάρισα με συνεργάτες τους συντοπίτες του κ.κ. Παναγιώτη Οικονόμου και Βαγγέλη Ευστρατίου. Παρατηρητής διαιτησίας ορίστηκε ο κ. Γιώργος Κοντονίκας από την Καρδίτσα.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το