Αθλητισμός

Δεν κουνιέται φύλλο…

 

Σε πλήρη αδράνεια βρίσκεται η ποδοσφαιρική Νίκη

 

 

Φύλλο δεν …κουνιέται στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης και δικαιολογημένα η ανησυχία του κόσμου μεγαλώνει για το μέλλον της ομάδας. Κανείς δεν δείχνει διάθεση να ασχοληθεί σοβαρά με την ΠΑΕ, ενώ οι παίκτες που έχουν μείνει ελεύθεροι από τις 30 Ιουνίου εξετάζουν προτάσεις άλλων συλλόγων, αφού δεν μπορούν να περιμένουν πότε θα επικοινωνήσει άνθρωπος της Νίκης μαζί τους. Φυσικά ορατός παραμένει και ο κίνδυνος να ξεσπάσει κύμα προσφυγών.

 

 

 

Μπορεί ο Στράτος Γιδόπουλος να παρακολουθεί τις εξελίξεις του θέματος με τις «πλαστές ενημερότητες» και να ελπίζει ότι θα υπάρξουν θεαματικές ανατροπές που θα φέρουν τη Νίκη προ των πυλών της Β’ Εθνικής, αλλά λίγοι πιστεύουν ότι το σενάριο αυτό μπορεί να επαληθευθεί.

Εξάλλου θα πρέπει να υποβιβαστούν Επανομή, Καλλονή, Φωκικός και ακόμη να διαταχθεί η διεξαγωγή του αγώνα Νίκη-Πόντιοι (αφού φυσικά η Νίκη εξοφλήσει τους πρώην ποδοσφαιριστές Κωστή και Σαπαλίδη, καθώς και τον προπονητή Σούλη Κατσικαδάμο) και οι «κυανόλευκοι» να κερδίσουν.

Βέβαια ένα άλλο ερώτημα είναι με ποιους ποδοσφαιριστές θα παρατασσόταν η Νίκη κόντρα στους Πόντιους ή σε κάποιο αγώνα για τα πλέι οφ, αφού με το υλικό που τις έχει απομείνει δεν συμπληρώνει ενδεκάδα.

Αυτή τη στιγμή ακόμη και η συμμετοχή της βολιώτικης ομάδας στη Γ’ Εθνική κρίνεται αμφίβολη. Την ώρα που όλες οι ομάδες (αν και πολλές δεν γνωρίζουν σε ποια κατηγορία θα αγωνίζονται του χρόνου) κάνουν τον προγραμματισμό τους και σχεδιάζουν τις μεταγραφικές κινήσεις, στη Νίκη δεν γίνεται τίποτα. Κανείς δεν φαίνεται διατεθειμένος να ασχοληθεί με τα κοινά της ΠΑΕ και έτσι το μέλλον της ομάδας φαντάζει αβέβαιο.

Ήδη τρεις ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Σωτρίνης, Πετράς, Νάστος έχουν κάνει προσφυγή ζητώντας τα δεδουλευμένα τους, ενώ τον ίδιο δρόμο είχε ακολουθήσει και ο Διγκόζης που από τον περασμένο Ιανουάριο έφυγε από τη Νίκη και αγωνίστηκε στον Οικονόμο Τσαριτσάνης. Επίσης από τα τέλη του Ιουνίου έχουν λήξει τα συμβόλαια των Φλάμου, Τσικνίδη, Στουρνάρα, Μαϊστρέλλη, Τάσσου, Καρακώστα, Βλάχου, Μπουσινάκη, Τσερκέζου, Τσάγγαρη, Μακράκη, καθώς και των Αργεντινών Ναβαρέτε και Όλιβερ που εδώ και αρκετό καιρό έχουν επιστρέψει στην πατρίδα τους.

Οι παίκτες έχουν κάνει πολλή υπομονή ως τώρα, αλλά αυτή έχει αρχίσει να εξαντλείται, ιδιαίτερα από τη στιγμή που η επίσημη Νίκη δεν τους έχει πλησιάσει για να συζητήσουν για τη νέα χρονιά. Έτσι είναι λογικό να εξετάζουν προτάσεις από άλλες ομάδες, ενώ πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος να κάνουν και αυτοί προσφυγή προκειμένου να διασφαλίσουν τα δεδουλευμένα τους.

* Ο γιατρός της Νίκης Κυριάκος Ψαριανός ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Δήμητρα Σπυρίδη και η ΠΑΕ με ανακοίνωσή της εύχεται στο ζευγάρι «βίον ανθόσπαρτον».

 

Εγγραφές στο

τμήμα πόλο

Όπως έγινε γνωστό, όσοι γονείς ενδιαφέρονται να εγγράψουν τα παιδιά τους στο τμήμα πόλο της Νίκης (γεννημένα το 1999 και νεότερα) μπορούν να απευθύνονται στους εφόρους κ.κ. Κώστα Τσαρνά (τηλ. 6944303862) και Πέτρο Μπλάνα (τηλ. 6944275742), προκειμένου να πάρουν περισσότερες πληροφορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις της υποδομής του πόλο διεξάγονται καθημερινά (πλην Τετάρτης) από τις 9 έως τις 11 μ.μ. και το Σάββατο από 10.30 το πρωί έως 12.30 το μεσημέρι.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

2 Comments

Μοιραστείτε το