Photo Gallery, Αθλητισμός

Αγωνία για Τάντιτς στη Νίκη

Νίκη Β.

Ο Μπόζινταρ Τάντιτς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στους προσαγωγούς του και η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής με την Καλλονή στο Πανθεσσαλικό στάδιο κρίνεται αμφίβολη. Πάντως, το ιατρικό επιτελείο της Νίκης κάνει ότι μπορεί προκειμένου ο Σέρβος μέσος να τεθεί στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Τηλεοπτικό θα είναι το εκτός έδρας ματς της ερχόμενης Τετάρτης με την Καβάλα.

 

Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΕΓΙΟΣ

 

Αγώνα καθοριστικής σημασίας δίνει την Κυριακή η Νίκη για την 26η αγωνιστική της Football League. Οι «κυανόλευκοι» του Βόλου θα υποδεχθούν την Καλλονή και θα επιδιώξουν να πάρουν το «τρίποντο» που θα τους επαναφέρει στην πρώτη επτάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Όπως είναι λογικό ο τεχνικός της Νίκης Γιώργος Χατζάρας θέλει να έχει όλα τα «όπλα» στη διάθεσή του, αλλά αυτό δεν είναι εφικτό. Όπως είναι γνωστό ο Άλαν Λαλίν έχει τεθεί «νοκ άουτ» για 20 ημέρες. Ο ποδοσφαιριστής από την Ονδούρα απέφυγε τα χειρότερα, αφού δεν υπέστη ρήξη χιαστού, αλλά πειράχθηκε μία ίνα στον χιαστό του. Έτσι, επιβάλλεται να μείνει εκτός δράσης για ένα σχετικά μικρό χρονικό διάστημα.

Από κει και πέρα, εξαιρετικά αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Μπόζινταρ Τάντιτς, λόγω του προβλήματος στον προσαγωγό του. Ο Σέρβος μέσος δεν κατάφερε χθες να ακολουθήσει ολόκληρο το πρόγραμμα της προετοιμασίας και στις επόμενες προπονήσεις θα φανεί αν τελικά θα συμπεριληφθεί στην αποστολή. Το βέβαιο είναι ότι ο κ. Χατζάρας δεν θα ρισκάρει να τον χρησιμοποιήσει αν δεν είναι 100% έτοιμος. 

Στη Νίκη έχουν συνειδητοποιήσει το πόσο σημαντικό είναι το ματς με την Καλλονή. Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές στις μεταξύ τους συζητήσεις τόνιζαν ότι πρέπει να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο προκειμένου να κατακτηθεί η νίκη που τόσο πολύ έχει ανάγκη η ομάδα.

Εξάλλου, οι «κυανόλευκοι» έχουν πολύ καιρό να γευτούν τη χαρά της κατάκτησης των τριών βαθμών και συγκεκριμένα από την 17η αγωνιστική και το 3-1 επί της Παναχαϊκής. Έκτοτε, γνώρισαν την ήττα από τον Θρασύβουλο και έφεραν έξι σερί ισοπαλίες, ενώ ενδιάμεσα έκαναν και το ρεπό τους. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να επιστρέψουν στο δρόμο των επιτυχιών και να ξεκινήσουν μία ανοδική πορεία.

 

 

Τηλεοπτικό το ματς

της Τετάρτης

Η Νίκη είναι μία από τις εμπορικότερες ομάδες της Football League και αυτό αποδεικνύεται από τη συχνότητα που μεταδίδονται από την τηλεόραση τα παιχνίδια της. Έτσι, την ερχόμενη Τετάρτη στην εμβόλιμη 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος το OTE SPORT 4 θα δείξει ζωντανά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών της Νίκης στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα που ορίστηκε να αρχίσει στις 4 το απόγευμα. Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο ματς θα εκτίσει την ποινή του ο Τάσος Κυριάκος.

 

 

Στην Καβάλα

αύριο οι Νέοι

Την Καβάλα εκτός έδρας καλείται να αντιμετωπίσει αύριο Σάββατο η ομάδα Νέων της Νίκης για τη 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Football League Νέων. Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Δημοτικό στάδιο Χαλκερού και αρχίσει στη 1μ.μ. Οι ποδοσφαιριστές της Νίκης έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα υπό τις οδηγίες του κ. Χρήστου Κολημήτρα και είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την κατάκτηση ενός θετικού αποτελέσματος.

Το παιχνίδι ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Σωκράτης Ζαρζαβατσίδης με βοηθούς τους κ.κ. Παναγιώτη Μουμτσάκη και Δημήτριο Ψωμόπουλο της ΕΠΣ Καβάλας. Παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Νεκτάριος Τζίκος από την ίδια Ένωση.

 

Αύριο ο χορός

της ΠΑΕ και της

Ερασιτεχνικής

 Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου και η Ερασιτεχνική Νίκη Βόλου προσκαλούν όλους τους φίλους του Συλλόγου στον ετήσιο χορό, το Σάββατο 9 Μαρτίου στο νυχτερινό κέντρο «See You», παρέα με τη Λένα Παπαδοπούλου. Την ίδια ημέρα θα γίνει και η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς με μεγάλο δώρο ένα 4ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στο Ντουμπάι.

Προσκλήσεις διατίθενται από τα γραφεία της ΠΑΕ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο και από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς», ενώ η διάθεση της λαχειοφόρου αγοράς από τα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου καθώς και από τους συνδέσμους Blue Club-Θύρα 3 «Παναγιώτης Ντοκούζης 1985», Blue Angels, καθώς και από τη Λέσχη Φίλων Νίκης Βόλου.

Η τιμή της πρόσκλησης ορίστηκε στα 25 ευρώ ενώ τηλέφωνο κρατήσεων είναι το 24210 60320.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το