Πρώτο Θέμα (old), Τοπικά

Άφησε την πνοή του πάνω στα ντραμς

 

Ένας 53χρονος Βολιώτης καλλιτέχνης σε συναυλία την Πρωτομαγιά
Ένας 53χρονος Βολιώτης καλλιτέχνης σε συναυλία την Πρωτομαγιά

Τελευταία συναυλία ήταν η προχθεσινή για έναν 53χρονο ντραμίστα. Ο Νίκος Βόγιας άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στα ντραμς, σε γνωστό κέντρο ψυχαγωγίας του πολυχώρου Τσαλαπάτα, όπου συμμετείχε σε συναυλία με άλλους φίλους του, ανήμερα την Πρωτομαγιά.

Στο πένθος βυθίστηκε η μουσική οικογένεια του Βόλου, από την απώλεια του Νίκου Βόγια, γνωστού ντραμίστα τοπικών συγκροτημάτων. Ο Νίκος άφησε την τελευταία του πνοή τη νύχτα της Πρωτομαγιάς σε γνωστό κέντρο, όπου συμμετείχε σε συναυλία με άλλους καλλιτέχνες του Βόλου.

Ήταν γύρω στα μεσάνυχτα, όταν αισθάνθηκε αδιαθεσία και κατέρρευσε, μπροστά στα μάτια εκατοντάδων ακροατών. Έντρομοι είδαν τον ντραμίστα να γέρνει μπροστά στο αγαπημένο του όργανο και να χάνει τις αισθήσεις του, προκαλώντας αμηχανία και φόβο στους περισσότερους. Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατός του οφείλεται σε ανεύρυσμα αορτής.

Ο Νίκος Βόγιας εργαζόταν σε βιομηχανία έτοιμου μπετού ως οδηγός. Κατέλειπε σύζυγο τη Γραμματή και δύο παιδιά, το Φώτη και την Ευανθία, που φέτος δίνει πανελλήνιες εξετάσεις.

Επί 30 και πλέον χρόνια έπαιζε μουσική σε διάφορα συγκροτήματα του Βόλου και ήταν γνωστός ντραμίστας. Αγαπούσε και λάτρευε τη μουσική και το ροκ. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Μ. Παρασκευή στις 4 το απόγευμα από τον ιερό ναό Δώδεκα Αποστόλων Αγριάς. Η σορός του θα βρίσκεται στην οικία του, στην οδό Αριστοτέλους 30 στην Αγριά, από τις 12 το μεσημέρι. Η «Θ» απευθύνει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το