Αθλητισμός

Αχ. Μπέος: Κατάπτυστη απόφαση από εμπάθεια προς το πρόσωπό μου

Κατάπτυστη χαρακτηρίζει την απόφαση του πειθαρχικού οργάνου που του επέβαλε την τιμωρία απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα για τρεις μήνες και το πρόστιμο 50.000 για ρατσιστική επίθεση στον Τετέι ο Αχιλλέας Μπέος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος σε ανάρτησή του στο Facebook κάνει λόγο για εμπάθεια των δικαστών προς το πρόσωπό του και επισημαίνει ότι η δραστηριότητά του όλα τα προηγούμενα χρόνια στον αθλητισμό αλλά και την αυτοδιοίκηση είναι τέτοια που αποδεικνύει ότι δεν λειτούργησε με ρατσιστικά κίνητρα.
Αναλυτικά η δήλωσή του: «Η χθεσινή απόφαση για την δήθεν ρατσιστική επίθεση στον ποδοσφαιριστή Τετέι είναι διάτρητη και δυστυχώς κατάπτυστη και εκδόθηκε από ένα δικαστή που δείχνει ότι κινήθηκε από εμπάθεια στο πρόσωπό μου, ενδεχομένως και από εξωθεσμικές παρεμβάσεις, αφού κατά παράβαση νόμου, και αυτής της ίδιας της λογικής, δεν στηρίχθηκε σε αδιάσειστα αποδεικτικά στοιχεία, που προσκομίστηκαν, αλλά κατασκευάστηκε με απλές αοριστίες που επιλέχθηκαν σαν βολικές. Χαρακτηριστικά επισημαίνω ότι αγνοήθηκαν γνωμοδοτήσεις κορυφαίων καθηγητών του Ποινικού Δικαίου, Φιλολογίας της Ακαδημίας Αθηνών, κλπ.

Στη ζωή μου έχω βιώσει πολλές αδικίες από επίορκους Δικαστές. Δυστυχώς δεν είναι η πρώτη φορά. Όμως για άλλη μία φορά θα τονίσω ότι εμείς οι απλοί πολίτες έχουμε εναποθέσει όλες μας τις ελπίδες σε μία άλλη δικαιοσύνη από έντιμους δικαστές με ήθος, αξία και ακεραιότητα, προκειμένου να τύχουμε της δίκαιης αντιμετώπισης που η Δημοκρατία μας επιτάσσει. Σ’ αυτή τη Δικαιοσύνη με πίστη και ελπίδα προσβλέπουμε.
Σε κάθε περίπτωση όλα αυτά τα χρόνια η δραστηριότητά μου τόσο στα αθλητικά δρώμενα, όσο και την αυτοδιοίκηση, και βεβαίως η αντίστοιχη επιχειρηματική μου, αποδεικνύουν στην πράξη ότι δεν λειτούργησα ποτέ με ρατσιστικά κίνητρα, σαν αυτά που αναπόδεικτα και με πρόδηλη σκοπιμότητα μου απέδωσε ο συγκεκριμένος δικαστής, με μια απόφαση που θα στιγματίσει την δικαστική του καριέρα».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το