Lifestyle, Θ Plus

Η Κιάρα Φεράνι μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό με τον Φέντεζ: Είχαμε κι άλλες κρίσεις στον γάμο μας, αλλά αυτή είναι η χειρότερη

Την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά τη δημοσιοποίηση του χωρισμού της από τον Φέντεζ, παραχώρησε η Κιάρα Φεράνι.

Η Ιταλίδα influencer εμφανίστηκε στην ιταλική εκπομπή «Che tempo che fa» του Φάμπιο Φάσιο, ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα της σε ένα σημείο της συνέντευξης, όταν προβλήθηκε ένα βίντεο που έδειχνε πώς ξεκίνησε η καριέρα της.

Αν και δεν διευκρίνισε εάν το ζευγάρι έχει χωρίσει, έκανε λόγο για κρίση στον γάμο τους.

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Θεωρείται ότι πίσω από κάθε μου κίνηση υπάρχει μια ομάδα ειδικών και ότι είμαι στρατηγός. Αλλά αυτό είναι πραγματικό και δεν είναι στρατηγική. Η στιγμή της αποξένωσης μεταξύ του Φεντερίκο και εμού είναι αληθινή. Ο κόσμος πάντα πιστεύει ότι ακολουθώ κάποια στρατηγική, ότι ο σύζυγός μου κι εγώ απομακρυνόμαστε για να δείξουμε αυτή την κρίση, αλλά δεν είναι έτσι, δυστυχώς, δεν είναι στρατηγική. Θα ήθελα να είναι».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Μιλάμε, είμαστε δύο ενήλικες που αγαπιόμαστε, δεν είναι σαν να κλείνουμε γέφυρες, είναι περίοδος κρίσης, αλλά είχαμε και κρίσεις στο παρελθόν, όμως αυτή είναι η ισχυρότερη…».

Ενώ, για τη δημοσιότητα που έχει η ζωή της λόγω των κοινωνικών δικτύων σχολίασε: «Ξέρω ότι όταν ζητάς ιδιωτικότητα, είναι δύσκολο να την έχεις. Έχω πει πολλά, αλλά όχι τα πάντα. Φυσικά και παραιτείσαι από ένα μέρος της ιδιωτικής σου ζωής υπέρ της αφήγησης, αλλά είναι ένα μικρό μέρος της ζωής μου. Θα ήθελα πάντως να πω ότι αυτό που δείχνω εγώ, ήμουν πάντα αυθεντική. Και ο Φεντερίκο ήταν κάπως έτσι, ήθελε να λέει την ιστορία του στο διαδίκτυο, οπότε όταν γνωριστήκαμε ήταν ένα μπαμ. Κι όταν γίναμε ζευγάρι, συνεχίσαμε να λέμε τις ιστορίες μας, θυσιάζοντας ένα μέρος της ιδιωτικής μας ζωής».

Η εισαγγελική έρευνα για απάτη εις βάρος της
Στην ίδια συνέντευξη η Κιάρα Φεράνι, μίλησε και για την εισαγγελική έρευνα που αφορά την επαγγελματική δράση της. Σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, η εισαγγελία του Μιλάνου είχε ξεκινήσει έρευνα για απάτη σε βάρος της ινφλουένσερ και της Αλεσάντρα Μπαλόκο, ιδιοκτήτριας εταιρίας που παράγει το γνωστό παραδοσιακό γλυκό των Χριστουγέννων, το «παντόρο».

Πρόκειται για τη γνωστή υπόθεση συνεργασίας της Φεράνι με την εταιρία Μπαλόκο. Συνεργασία με την οποία, πριν από ένα χρόνο, έγινε αναφορά σε φιλανθρωπική πρωτοβουλία για την αγορά διαγνωστικών μηχανημάτων για παιδιατρικό νοσοκομείο του Τορίνο. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όμως, η δωρεά στο νοσοκομείο φέρεται να έγινε από την εταιρία πριν ξεκινήσουν οι πωλήσεις του παντόρο, ενώ η τιμή του γλυκού, λόγω και της «διαφήμισης» της ινφλουένσερ, τριπλασιάστηκε. Η δημόσια ιταλική υπηρεσία είχε επιβάλει χρηματικό πρόστιμο τόσο στη Φεράνι όσο και στη συγκεκριμένη εταιρία.

Η Φεράνι ανέφερε σχετικά: «Όλα άλλαξαν στις 15 Δεκεμβρίου, ο κόσμος μου κατέρρευσε. Δεν είμαι απόλυτα της άποψης ότι η φιλανθρωπία πρέπει να γίνεται ιδιωτικά, η φιλανθρωπία όταν γίνεται με κοινόχρηστο τρόπο μπορεί να δικτυωθεί, μπορεί να γίνει μεγαλύτερη, αλλά εάν ο κόσμος το παρεξήγησε, εάν παρεξήγησε ότι με τα προϊόντα μου μπορούσαν να συμμετάσχουν σε φιλανθρωπικό σκοπό, έγινε λάθος. Κάναμε ένα λάθος. Ζητώ συγνώμη».

Αναφορικά με τα σχέδια που έχει για το μέλλον, η Φεράνι είπε: «Ζω περισσότερο στο παρόν. Μερικές φορές συνειδητοποιώ ότι η ανάμνηση για κάτι που έκανα στο παρελθόν είναι πιο ευχάριστη από τη στιγμή που το έζησα: είμαστε πολύ λίγο συγκεντρωμένοι στο παρόν. Τα social media δεν είναι το παν, είναι ένας όμορφος κόσμος, αλλά υπάρχει μια ολόκληρη ζωή εκεί έξω που πρέπει να τη ζήσεις».

Φωτογραφία: Shutterstock
Πηγή: Πρώτο Θέμα

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το