Τοπικά

Άρπαξε χρήματα από λεωφορείο του ΚΤΕΛ στον Βόλο

 

Ποινή φυλάκισης επτά μηνών με τριετή αναστολή, επιβλήθηκε σε έναν 43χρονο, που συνελήφθη για κλοπή από λεωφορείο του ΚΤΕΛ στον Βόλο. Μάλιστα, ο ίδιος παραδέχθηκε ότι είναι εθισμένος στα ναρκωτικά κι όπως είπε “ξέρω έχω κάνει τις χαζομάρες μου κι είμαι εθισμένος”. Ο κατηγορούμενος συνελήφθη, καθώς μπήκε σε λεωφορείο, το οποίο είχε σταθμεύσει και ο οδηγός είχε ανοίξει τις πόρτες για να αεριστεί το όχημα. Τότε ο 43χρονος που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα, άρπαξε χρήματα ύψους 40 ευρώ. Ο άνδρας ακινητοποιήθηκε από τους αστυνομικούς κι οδηγήθηκε χθες στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.
Στο δικαστήριο, υποστήριξε ότι παρακολουθούσε πρόγραμμα του ΚΕΘΕΑ και στον ΟΚΑΝΑ και μπήκε στο λεωφορείο για να κλέψει και να πάρει τη δόση του ναρκωτικά – κοκαΐνη, ενώ πριν από ένα εξάμηνο είχε αποφυλακιστεί, καθώς είχε καταδικαστεί για παρόμοια αδικήματα. Πρόσθεσε ότι δουλεύει στο πλυντήριο που διατηρεί η μητέρα του και ζήτησε από το δικαστήριο να του δώσει μία δεύτερη ευκαιρία.
Το δικαστήριο, τον καταδίκασε σε επτά μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή και υπό τον όρο να αποδώσει το ποσό που έκλεψε εντός ενός μηνός και υπό τον ίδιο όρο αποφασίστηκε και η έφεση να ανασταλεί. Τέλος του επιβλήθηκαν δικαστικά έξοδα 200 ευρώ, ενώ η Εισαγγελέας τον συμβούλευσε να πιάσει δουλειά και να επιστρέψει τα χρήματα που έκλεψε και να μην ζητήσει από τη μητέρα του τα χρήματα.

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το