Αθλητισμός

Βοσνιάδης: Συσπειρωμένοι για το παραπάνω

Μήνυμα ενότητας έστειλε ο Αλέκος Βοσνιάδης, ο οποίος υπογράμμισε ότι όλοι συσπειρωμένοι στη Νίκη θα διεκδικήσουν για παραπάνω φέτος. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πρώτη συγκέντρωση και τη νέα χρονιά: «Αρχίζει μια καινούργια χρονιά με πολλή αισιοδοξία. Όλο αυτό που ζούμε τώρα στην πρώτη συγκέντρωση της Νίκης είναι υπέροχο. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε στην «πρώτη» για να μας στηρίξει. Δείχνει ξεκάθαρα ότι θα είναι κοντά μας.

Με βάση την περσινή σεζόν ξεκινάμε μια χρόνια, όπου ακόμη δεν ξέρουμε τι θα βρούμε μπροστά μας. Η κατηγορία έχει πρόβλημα. Δεν ξέρουμε ποιες ομάδες θα συμμετέχουν. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να ξεπεράσουμε και να κάνουμε έναν κύκλο προπονήσεων, ούτως ώστε όταν ξεκινήσουμε, να είμαστε όπως πρέπει. Ας ευχηθούμε τα προβλήματα σ’ αυτή την κατηγορία να τελειώσουν».

Για τους στόχους της Νίκης: «Να ευχαριστήσω τη διοίκηση, γιατί έκανε ό,τι ζήτησα. Πολύ καλοί παίκτες ήρθαν, κρατήθηκαν παιδιά από την περσινή χρονιά, όπου είχαμε μια πολύ καλή βάση. Πέρσι πετύχαμε μια πολύ καλή θέση. Πιστεύω ότι η φετινή χρονιά θα μας βρει σε μια θέση πολύ πιο ψηλά από εκείνη που πετύχαμε την προηγούμενη σεζόν.

Δεν χρειάζονται μεγάλα λόγια, αλλά σίγουρα είμαστε μια ομάδα, η οποία θα διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό. Θα διεκδικήσουμε πιο πάνω θέσεις απ’ ό,τι είχαμε πέρσι και είμαι σίγουρος ότι με την ενίσχυση και τη βοήθεια όλων, θα μπορέσει η ομάδα να διεκδικήσει μέχρι το τέλος αυτό που πετύχαμε το 2013-14.  Ας ευχηθούμε να είμαστε όλοι κοντά στην ομάδα και να υπάρχει συσπείρωση».

Για το αν θα πραγματοποιηθούν κι άλλες μεταγραφές και σε ποιες θέσεις: «Σίγουρα θα υπάρξει ενίσχυση μπροστά, αν βρεθεί κάτι καλό. Θα υπάρξει ενίσχυση και για τα πλάγια και για την επίθεση. Θα δούμε πράγματα μπροστά μας Απλώς δεν θα κάνουμε μεταγραφές, για να πούμε ότι κάναμε. Αν βγει μπροστά μας κάτι σπουδαίο, θα το δούμε κι αυτό».

Για το αν θεωρεί το φετινό έμψυχο υλικό πιο ποιοτικό από το περσινό: «Αυτό είναι θεωρητικό. Πρέπει να το βγάλουμε και μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι πραγματική η ομάδα κράτησε αυτό που ήθελε. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμη με τα παιδιά που λείπουν αυτή τη στιγμή. Μπορεί να είναι και κάποιο παιδί από πέρσι.

Θα δούμε τι μπορεί να βγει μπροστά μας. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την όλη κατάσταση. Οι άνθρωποι (σ.σ. διοικούντες) έκαναν αυτό που έπρεπε και μάλιστα σε πολύ δύσκολες εποχές. Ξέρετε πώς πάνε τα οικονομικά των ομάδων. Έκαναν τεράστια προσπάθεια για να κάνουν την ομάδα όπως πρέπει.  Όλοι μαζί συσπειρωμένοι να διεκδικήσουμε το παραπάνω».

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το