Τοπικά

Υποδοχή πρώτης πτήσης από το Ηράκλειο

 

 

Ο Δήμος Βόλου, διά της Αντιδημαρχίας Τουρισμού καλωσόρισε την Παρασκευή 14/6/2024 την πρώτη πτήση της SKY EXPRESS από Ηράκλειο.

Μετά την επιτυχημένη δράση προβολής του προορισμού που διοργάνωσε το Τμήμα Τουρισμού της Δ/νσης Τοπικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Βόλου, στο Ηράκλειο της Κρήτης τον Μάιο, και τη θερμή υποδοχή που εισέπραξε τόσο από τους φορείς όσο και από τους επαγγελματίες , η ανάγκη ανταπόδοσης δεν θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει μια επίσης θερμή υποδοχή των πρώτων επισκεπτών από την Κρήτη.

Η υποδοχή έγινε από την Αντιδήμαρχο Τουρισμού, κυρία Μελπομένη Λαζάρου και στελέχη του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Βόλου, σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Νέας Αγχιάλου. Το καλωσόρισμα των επιβατών περιελάμβανε διανομή εντύπων πληροφόρησης του προορισμού και κεράσματα παραδοσιακούς μεζέδες και τσίπουρο. Την υποδοχή “έντυσαν” μουσικά ο Γιώργος Πάγκαλος και η Αΐντα.

“Είναι μεγάλη μας χαρά που και φέτος η πόλη μας συνδέεται αεροπορικά με την Κρήτη κι ελπίζουμε στο μέλλον να επιτευχθεί η χρονική επιμήκυνση της σύνδεσης αυτής, κάτι που αποτελεί στόχο μας και θα συμβάλλει στην περαιτέρω τουριστική ανάπτυξη του προορισμού” δήλωσε η Αντιδήμαρχος κυρία Μελπομένη Λαζάρου.

Οι πτήσεις από και προς το Ηράκλειο προς τον Βόλο θα πραγματοποιούνται μέχρι τον Σεπτέμβριο κάθε Τρίτη και Παρασκευή.

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το