Θ Plus

Viral έγινε πιλότος σε πτήση από Σαντορίνη – Αθήνα που έφτασε… 35 λεπτά νωρίτερα

Viral έχει γίνει στο TikTok ένα βίντεο που τράβηξε ένας επιβάτης αεροπλάνου σε πτήση από Σαντορίνη – Αθήνα και στο οποίο ακούγεται ο πιλότος να καυχιέται για το γεγονός πως η πτήση όχι μόνο δεν καθυστέρησε αλλά φτάνει και 35 νωρίτερα στον προορισμό της. «Αυτά δεν γίνονται ούτε στα παραμύθια», σχολιάζει χαρακτηριστικά.

Χαρακτηριστικά, ο πιλότος λέει στους επιβάτες:

«Η προσγείωση αναμένεται περίπου σε 8 λεπτά. Δηλαδή να προσγειωνόμαστε 23:15 αντί για 23:50. Δηλαδή 35 λεπτά νωρίτερα. Δεν γίνονται αυτά ούτε στα παραμύθια και τα κάνουμε πραγματικότητα. Ρεκόρ, ρεκόρ σήμερα ο χρόνος. Ο καιρός είναι θαυμάσιος, με κάποιες σποραδικές μόνο νεφώσεις στην Αθήνα. Η θερμοκρασία αυτή τη στιγμή στο έδαφος είναι 18 βαθμούς Κελσίου. Ευχαριστούμε που επιλέξατε την εταιρεία μας στην πτήση αυτή, γι’ αυτό κι εμείς σας υποδεχόμαστε τόσο γρήγορα και τόσο υπέροχα, για να έχετε μια απολύτως τέλεια πτήση για να την ευχαριστηθείτε και να την θυμάστε. Καλό σας βράδυ και να περνάτε καλά, ευχαριστώ πολύ», είπε στους επιβάτες.

Στο τέλος της πτήσης και αφού προσγειώθηκε το αεροσκάφος τους σημείωσε: «Περιμένετε τις σκάλες για να μπορέσετε να αποβιβαστείτε. Αυτό είναι θέμα των υπηρεσιών εδάφους, δεν είναι θέμα δικό μας. Δεν έχει καμία σχέση με την εταιρεία αυτό. Εμείς σας φέραμε νωρίτερα. Περιμένουμε τώρα, να δούμε πότε θα έρθουν. Ελπίζουμε να έρθουν σύντομα. Ευχαριστώ».

@nikolaoskardaras

Ο Θεούλης ο πιλότος το βίντεο τραβηγμένο από εμένα γυρνώντας σήμερα το βράδυ από την Σαντορίνη και τα χιλιόμετρα πραγματικά εωσότου να χαθεί το σήμα από το δορυφόρο

♬ πρωτότυπος ήχος – Nikolaos Kardaras

Πηγή: Έθνος

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το