Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου καλείται να καταθέσει – Διατηρούσε χώρο κοντά στο μαγαζί του Μίχου

Ακόμα μία σημαντική εξέλιξη για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό προκαλεί ερωτηματικά, καθώς αύριο Δευτέρα αναμένεται να κληθεί στον ανακριτή για να δώσει κατάθεση σχετικά με το παιδί και την βασανιστική καθημερινότητα που βίωνε ένας πρώην γνωστός διαιτητής ποδοσφαίρου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star, οι Αρχές έχουν καταλήξει στην ταυτοποίηση έξι νέων προσώπων, ενώ αναμένονται νέα εντάλματα σύλληψης τις επόμενες ώρες. Αυτό άλλωστε ανέφερε νωρίτερα την Κυριακή και ο δικηγόρος της μητέρας του κοριτσιού κ Λύτρας

Η ανακρίτρια θα καλέσει αυτά τα έξι άτομα για να προσέλθουν μόνα τους για να δώσουν κατάθεση. Αναλυτικότερα, στο γραφείο της ανακρίτριας θα προέλθει προκειμένου να δώσει εξηγήσεις μετά από κλήση που δέχτηκαν ένας άντρας 60 ετών, παντρεμένος με δύο παιδιά. Είναι πρώην διαιτητής ποδοσφαίρου με πολλές κοινωνικές επαφές και δραστηριότητες.

Ο άνδρας διατηρεί επαγγελματικό χώρο στον Κολωνό πολύ κοντά στο κατάστημα που διατηρούσε ο Μίχος. Σε αυτόν τον χώρο μάλιστα η μικρή ισχυρίστηκε στην τελευταία της κατάθεση ότι την είχε στείλει ο 53χρονος κατηγορούμενος.

Ο 60χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του Star έχει υποστηρίξει ότι γνώριζε την οικογένεια αλλά και τη 12χρονη, ήξερε ότι πρόκειται για μια οικογένεια που δυσκολεύεται στα οικονομικά και το μόνο που έκανε είναι να δίνει λίγα χρήματα από 1,2 έως και 5 ευρώ στην 12χρονη ως χαρτζιλίκι για να πάρει παγωτό.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το