Ελλάδα

Βιασμός 12χρονης στην Κολωνό: Έφτασε στα 38 άτομα η λίστα με τους κακοποιητές – Οι αποκαλυπτικές καταθέσεις της ανήλικης

Σε ακόμη 2 συλλήψεις προχώρησε η Αστυνομία για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας σε βάρος της 12χρονης στον Κολωνό, μεγαλώνοντας και άλλο τη λίστα των κακοποιητών, που πλέον φτάνει τα 38 άτομα, ενώ παράλληλα υπάρχουν και άλλα πρόσωπα που πρόκειται να συλληφθούν.

Οι νέοι συλληφθέντες είναι ένας 32χρονος από το Πακιστάν και ένας 43χρονος από την Αλβανία. Έχουν ταυτοποιηθεί μέσα από τις τελευταίες καταθέσεις του κοριτσιού και αναμένονται την Τρίτη να οδηγηθούν στον ανακριτή.

Οι καταθέσεις της 12χρονης για τους νέους συλληφθέντες και τον Μίχο
Οι καταθέσεις της 12χρονης είναι αυτές που αποκάλυψαν στοιχεία για τους νέους συλληφθέντες, αλλά και για την δράση του βασικού κατηγορούμενου, Ηλία Μίχου.

Παιδοψυχολόγος: Όλες οι γνωριμίες γίνανε από εκείνον; (ενν. το Ηλία Μίχο)
12χρονη: Ναι
Παιδοψυχολόγος: Του μιλούσες ότι «γνώρισα κάποιον εκεί» και εκείνος σου έλεγε «πήγαινε ζήτα του το τηλέφωνο»;
12χρονη: Όταν πήγαινα κάπου και του έλεγα είμαι εκεί, για παράδειγμα, μου έλεγε «πήγαινε εκεί και ζήτα το τηλέφωνο».
Παιδοψυχολόγος: Για όλους αυτούς που αναφέρεσαι οι γνωριμίες γίνανε το καλοκαίρι;
12χρονη: Ναι. Είναι ένας που μπορώ να σας δείξω που μένει, το σπίτι του αλλά δεν ξέρω τίποτα νομίζω μένει στον δεύτερο, τρίτο όροφο αλλά δε θυμάμαι καν, τίποτα. Μόνο αν τον δω σε φωτογραφία.

Προθεσμία για να απολογηθούν οι 4 που συνελήφθησαν την Πέμπτη

Στο μεταξύ, ενώπιον των δικαστικών Αρχών οδηγήθηκαν οι τέσσερις κατηγορούμενοι που είχαν συλληφθεί την Πέμπτη για τα ραντεβού με το 12χρονο κορίτσι. Οι τέσσερις κατηγορούμενοι, μεταξύ των οποίων και ο 63χρονος που είχε συλληφθεί στις αρχές του μήνα στην Ομόνοια καθώς είχε επιχειρήσει μέσω άσεμνων μηνυμάτων να συναντηθεί με ανήλικο κορίτσι, οδηγήθηκαν το πρωί ενώπιον του ανακριτή για την κατηγορία που αφορά γενετήσιες πράξεις έναντι αμοιβής με ανήλικο.

Όλοι οι κατηγορούμενοι έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν την Τρίτη όπου θα αντιτάξουν έναντι της βαριάς κατηγορίας που τους απαγγέλθηκε τα επιχειρήματα τους. Σύμφωνα με την υπεράσπιση του 63χρονου, ο κατηγορούμενος αρνείται οποιαδήποτε σχέση με την 12χρονη και φέρεται να ισχυρίζεται πως το κοριτσάκι «τον μπερδεύει με κάποιον άλλον».

Οι Αρχές προχώρησαν στην έκδοση των ενταλμάτων σύλληψης μετά από συμπληρωματική κατάθεση -η έβδομη- που έδωσε η 12χρονη η οποία αναγνώρισε και τους τέσσερις κατηγορούμενους. Μάλιστα, το κορίτσι φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως ο 63χρονος την είχε φέρει σε επαφή με τον 82χρονο που είναι μεταξύ των τεσσάρων νέων κατηγορούμενων. Οι άλλοι δύο κατηγορούμενοι είναι αλλοδαποί, ηλικίας 43 και 46 ετών.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το