Τοπικά

ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Συγχαρητήρια και ευχές στους Βολιώτες μέλη της Ολυμπιακής Ομάδας στο Τόκιο

Η Επιτροπή Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας με αφορμή την έναρξη των Ολυμπιακών αγώνων στο Τόκιο, την κορυφαία αθλητική διοργάνωση, συγχαίρει ολόθερμα τους Μαγνησιώτες μέλη της Ολυμπιακής μας αποστολής. Ειδικά συγχαρητήρια επίσης για την επιμονή και τις τεράστιες προσπάθειες που καταβάλλουν υπό αυτές τις φοβερές συνθήκες της πανδημίας.
Οι αθλητές μας είναι οι:

Χρήστος Βολικάκης, παγκόσμιος πρωταθλητής ποδηλασίας πίστας, μέλος του Cycling Team Volos, που έχει άλλες τρεις φορές εκπροσωπήσει τη χώρα μας σε Ολυμπιακούς αγώνες.
Έλενα Φραγκάκη, μόλις 17 ετών, πρωταθλήτρια καλλιτεχνικής κολύμβησης, αθλήτρια του Ναυτικού ομίλου Βόλου και Αργοναύτες, ΝΟΒΑ Συγχρονισμένη/Καλλιτεχνική κολύμβηση που πέτυχε μαζί με την εθνική μας ομάδα για πρώτη φορά την πρόκριση σε Ολυμπιακούς αγώνες.
Οι πολύπειροι και πολύ επιτυχημένοι ομοσπονδιακοί μας προπονητές είναι οι
Θοδωρής Βλάχος, προπονητής της Εθνικής Πόλο
Γιώργος Φώτου, προπονητής Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας
Επιπλέον, συμμετέχει ο
Νίκος Τουλούδης, ο παλιός πρωταθλητής καταδύσεων και ομοσπονδιακός προπονητής, ως διεθνής κριτής για τρίτη συνεχόμενη φορά σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας εύχεται κάθε επιτυχία στους συντοπίτες μας καθώς και σε όλη την ολυμπιακή αποστολή. Αποτελούν παραδείγματα αγωνιστικότητας, αποφασιστικότητας, σκληρής προσπάθειας και ήθους. “Η στήριξη των αθλητών μας, πρωταθλητών και ερασιτεχνών, είναι επιβεβλημένη από την πολιτεία και αποτελεί προτεραιότητά μας”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το