Τοπικά

Συγκίνηση στην εκδήλωση προς τιμήν του Γιάννη Μολοχίδη

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη στον προαύλιο χώρο του Μεταξουργείου, παρουσία πλήθους κόσμου, η προγραμματισμένη εκδήλωση προς τιμήν του αγωνιστή της δημοκρατίας και της Αριστεράς Γιάννη Μολοχίδη.


Στη τιμητική εκδήλωση παραβρέθηκαν συγγενείς, φίλοι και σύντροφοι του αλλά και άνθρωποι από διάφορους πολιτικούς χώρους που συμπορεύτηκαν στην αυτοδιοικητική του διαδρομή.
Για τη ζωή και τη δράση του Γιάννη Μολοχίδη μίλησαν στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας, συνεργάτες του από την αυτοδιοικητική δράση του καθώς και πολίτες που τον γνώριζαν για τους αγώνες που έδωσε με αυταπάρνηση, δυναμισμό, ηθική και αξίες για το καλό της πόλης.


Κατά διαστήματα ο εξαίρετος καλλιτέχνης ποντιακής καταγωγής Γιώργος Παυλίδης συνόδευσε την εκδήλωση με ποντιακή μουσική και τραγούδια.
Μέσα σε συγκινησιακή φόρτιση χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους εκ μέρους της οικογένειας Μολοχίδη ο γιος του Βασίλης, όπου ξεχώρισε στην ομιλία του το κυριότερο χαρακτηριστικό του πατέρα του που ήταν η δύναμη και αγάπη προς τον κόσμο της εργασίας και του μόχθου.


Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Νέας Ιωνίας Βόλου, μαζί με την κοινωνία, τιμά τον Γιάννη Μολοχίδη και έχοντας ως παράδειγμα τη ζωή και τους αγώνες του, όπως αναφέρει, θα συνεχίζει να αγωνίζεται για κοινωνική δικαιοσύνη, αλληλεγγύη, δημοκρατία και για το αυτοδιοικητικό του όραμα για μια ανθρώπινη πόλη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το