Τοπικά

Στον Βόλο ο Άδωνις Γεωργιάδης για την εκδήλωση που οργανώνει η ΝΟΔΕ Μαγνησίας

Με μια ακόμα εκδήλωση για τις Ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου η ΝΟ.Δ.Ε. Μαγνησίας συνεχίζει στη πόλη του Βόλου την πρωτοβουλία του Γραμματέα ΠΕ της ΝΔ και Βουλευτή Ηρακλείου  Λευτέρη Αυγενάκη, «Η Αλλαγή που Αξίζουμε».
Σε συνεχεία των προηγούμενων εκδηλώσεων για τις ευρωεκλογές όπου συμμετείχαν υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, το Σάββατο 11 Μαΐου 2019 θα διεξαχθεί η εκδήλωση «Ευρωεκλογές 2019: Για μια δυνατή Ελλάδα σε μια ισχυρή Ευρώπη. Στην τελική ευθεία προς τις εκλογές» στη οποία θα μετάσχουν 3 ακόμα υποψήφιοι Ευρωβουλευτές της Παράταξης.

Πιο αναλυτικά στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας & Βουλευτής Β΄ Αθηνών κ. Άδωνις Γεωργιάδης και οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές του Κόμματος Γιώργος Ξηραδάκης, Φερονίκη (Νίκη) Τζαβέλλα και Βασιλική Λαζαράκου .
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο διασκέδασης La Nave, Ακτή ΝΟΒ, Άναυρος, Βόλος, στις 20:30, με τιμή ποτού 10 ευρώ.

Σε ανακοίνωσή της η ΝΟΔΕ Μαγνησίας αναφέρει:

“Μια καθαρή νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές, τις περιφερειακές κάλπες και τις δημοτικές εκλογές, ένα μόνο θα σημάνει: Ότι οι Έλληνες αξίζουμε μια χώρα περήφανη. Με λιγότερους φόρους, με περισσότερες και καλύτερες δουλειές, ειδικά για τα νέα παιδιά. Με ασφάλεια για όλους. Με ενότητα για όλους. Με πραγματική ελπίδα και όχι την ελπίδα των ψεμάτων, αλλά την ελπίδα της αλήθειας, της ευθύνης και της αξιοκρατίας.
Σε τρεις εβδομάδες από σήμερα, στις 26 Μαΐου, είναι στο χέρι των πολιτών, στο χέρι όλων μας, η πατρίδα μας να κάνει ένα νέο ξεκίνημα”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το