Ελλάδα

Tzane: Πώς πέθανε ο TikToker στην Ιταλία – Αποτυπωμένες σε βίντεο οι τελευταίες στιγμές του

Θλίψη επικρατεί μετά τον θάνατο του γνωστού Έλληνα TikToker «Tzane» ο οποίος έχασε τη ζωή πέφτοντας από μπαλκόνι χωρίς κάγκελα, στο χωριό Roghudi Vecchio στην Ιταλία.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή ο φίλος του επίσης YouTuber και TikToker Chris Kogias με τους ακολούθους του να θέλουν να μάθουν τις ακριβείς συνθήκες θανάτου του. «Καλησπέρα παιδιά. Δυστυχώς, ο Tzane δεν είναι μαζί μας πλέον. Έφυγε από κοντά μας χθες το απόγευμα στο ταξίδι που έχουμε κάνει στην Ιταλία. Προσευχηθείτε μαζί μας για την ψυχούλα του να αναπαυθεί εν ειρήνη», ανέφερε.

Πέθανε στα γυρίσματα βίντεο
«Σύμφωνα με αυτά που έχουν δημοσιευτεί πήγαν για ένα γύρισμα σε αυτό το χωριό για να γυρίσουν ένα βίντεο. Τα βίντεο έχουν να κάνουν με το πόσο ακραίος μπορείς να γίνεις καθώς οι πλατφόρμες το προωθούν αυτό. Ο Tzane ήταν 20 ετών και κάτι. Ήταν μία ομάδα τεσσάρων ατόμων και κάποιος που κινηματογραφεί. Κατά την ώρα των γυρισμάτων έγινε το μοιραίο. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι καλά. Το θέμα είναι να μην διακινδυνεύουν τις ζωές τους και οι ίδιοι και αυτοί που τους βλέπουν», είπε στο Mega άλλος TikToker εξηγώντας τι συνέβη στην Ιταλία.

Το χρονικό
Ο TikToker είχε επισκεφτεί μαζί με την παρέα του εγκαταλειμμένο χωριό ώστε να το εξερευνήσουν. Κατά την διάρκεια της εξερεύνησης φαίνεται να βρήκε τραγικό θάνατο πέφτοντας από ένα μπαλκόνι, το οποίο δεν είχε κάγκελα.

Αυτή η πόλη εγκαταλείφθηκε από πολλούς που έμειναν στο νέο Roghudi μετά από ζημιές που προκλήθηκαν από τους σεισμούς του 1783. Το χωριό υπέστη πολλές κατολισθήσεις και πλημμύρες με την πάροδο του χρόνου και τελικά εκκενώθηκε πλήρως το 1971 όταν και κηρύχθηκε ακατοίκητη πόλη.

Τώρα είναι πλέον δυνατό να περιπλανηθείτε στους κατάφυτους δρόμους αυτής της μικρής πόλης, κοιτάζοντας μέσα από τις πόρτες για να βρείτε γκρεμισμένους τοίχους και εγκαταλειμμένα έπιπλα κάτω από στέγες που καταρρέουν.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το