Τοπικά

Βόλος:Έκκληση για μητέρα με επείγουσες ανάγκες

 

Έκκληση απευθύνεται μέσω ανάρτησης στην Τοπική Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου για γυναίκα, χήρα, με κοριτσάκι που πηγαίνει Α’ Δημοτικού και ψάχνει οπωσδήποτε για δουλειά – οποιαδήποτε δουλειά.

Η ανάρτηση έγινε στην ομάδα https://www.facebook.com/groups/1127187068636181 ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΑΠΗΣ “ΚΥΡΙΑΚΗ” και κοινοποιήθηκε και στην Τοπική Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου

Ο μόνος περιορισμός που υπάρχει είναι οι ώρες δουλειάς, να είναι μεταξύ των ωρών που το παιδί είναι στο σχολείο (8-2) ή το απόγευμα (3-9) που μπορεί να έχει το νου της μια γειτόνισσα στη μικρή.
Λόγω αυτών των περιορισμών, σύμφωνα με τη δημοσίευση, η γυναίκα δεν βρίσκει δουλειά. Όπως τονίζεται «η μητέρα και το παιδί, ζουν σε φρικτές συνθήκες εδώ και τρεις μήνες σε διαμέρισμα που τους έγινε διακοπή ρεύματος, ενώ οφείλει και τρία ενοίκια και κινδυνεύει με έξωση. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι, την Τρίτη της ζητήθηκε να φύγει από το σπίτι, ενώ η μητέρα και το παιδί τρέφονται με συσσίτιο της εκκλησίας».
Ήδη έχει συγκεντρωθεί ένα ποσό, ωστόσο χρειάζονται κι άλλα χρήματα, προκειμένου η γυναίκα να μην φύγει από το σπίτι της και να γίνει επανασύνδεση του ρεύματος για να μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς κι η ίδια και το παιδί της.
Τα μηνύματα στην Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου είναι πάρα πολλά που εκφράζουν την πρόθεσή τους να βοηθήσουν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το