Αθλητισμός

Στην Ιταλία έξι Βολιώτες κωπηλάτες – Θα συμμετάσχουν με την Εθνική σε διεθνή ρεγκάτα 

Έξι Βολιώτες κωπηλάτες, οι Γιάννης Καλανδαρίδης, Έλενα Αγιώτη, Βασίλης Μπαρούτας, Έλενα Βαρελοπούλου, Δημήτρης Ζωγράφος του ΟΕΑ/ΝΑΒ και η Ισμήνη Νόνη του ΝΟΒΑ βρίσκονται μεταξύ των 24 που επιλέχθηκαν να στελεχώσουν την Εθνική μας ομάδα η οποία θα συμμετάσχει σε διεθνή Ρεγκάτα στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας από σήμερα έως την Κυριακή.
Η συγκεκριμένη ρεγκάτα είναι αφιερωμένη στον Πάολο Νταλόλια και θα λάβουν μέρος αθλητές και αθλήτριες υψηλού επιπέδου. Αξίζει να αναφέρουμε ότι δύο πληρώματα θα είναι αμιγώς βολιώτικα. Πρόκειται για το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών με τις Αγιώτη και Βαρελοπούλου, καθώς και το διπλό σκιφ εφήβων που αποτελείται από τους Ζωγράφο και Μπαρούτα. Από εκεί και πέρα ο Καλανδαρίδης θα λάβει μέρος στη δίκωπο άνευ ανδρών με παρτενέρ τον Καλέτζη, ενώ η Νόνη με παρτενέρ τη Δίτσιου θα λάβει συμμετάσχει στο διπλό σκιφ νεανίδων. Στην αποστολή της Εθνικής είναι και ο Αντώνης Παπακωνσταντίνου από τον Πτελεό, που ανήκει στον ΕΝΟΑ.

Αναλυτικά, τα πληρώματα της Εθνικής:
Ανδρών-Γυναικών: Στ. Ντούσκος (σκιφ), Α. Γραμμενιάτης (σκιφ ελ. βαρών), Κ. Νικολαΐδου-Αν. Κυρίδου (διπλό σκιφ), Μ. Κυρίδου-Χρ. Μπούρμπου (δίκωπος άνευ), Ελ. Βαρελοπούλου-Ελ. Αγιώτη (διπλό σκιφ ελ. βαρών), Χαρ. Ντινενής, Λ .Κόνσολας (διπλό σκιφ ελ. βαρών), Αντ. Παπακωνσταντίνου-Π. Γκαϊδατζής (διπλό σκιφ ελ βαρών) Γ. Καλανδαρίδης-Σπ. Καλέτζης (δίκωπος άνευ).
Εφήβων-Νεανίδων: Δ. Στασινός (σκιφ), Ελ. Λαμπριανίδου (σκιφ), Ισμήνη Νόνη-Ρολ. Δίτσιου (διπλό σκιφ), Δημ. Ζωγράφος-Β. Μπαρούτας (διπλό σκιφ), Γ. Μακρυγιάννης-Θεοδ. Λαπίκοφ (δίκωπος άνευ), Ελ. Φράγκου-Ελ. Χαραλαμπίδου (δίκωπος άνευ).
Όλα τα ελληνικά πληρώματα θα αγωνιστούν σε δυο διαφορετικούς αγώνες το Σάββατο και την Κυριακή ενώ σήμερα θα προηγηθούν οι προκριματικές σειρές.
Την αποστολή που αναχώρησε την Τετάρτη συνοδεύουν ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΚΟΦΝΣ Τζιάνι Ποστιλιόνε, οι ομοσπονδιακοί προπονητές Κοντομανώλης, Φώτου, Πέτρου, Σάμιος και ο γιατρός της Ομοσπονδίας Γιάννης Χριστογιάννης .

Ευχές του ΝΟΒΑ στη Νόνη


Ανακοίνωση για τη συμμετοχή της Νόνη έχει εκδώσει ο ΝΟΒΑ. Σε αυτή αναφέρονται τα εξής: «Με την Εθνική ομάδα κωπηλασίας, θα συμμετέχει η Παγκόσμια πρωταθλήτρια του ΝΟΒΑ Νόνη Ισμήνη, στην πρώτη διεθνή ρεγκάτα της χρονιάς που θα διεξαχθεί στο Πιεντιλούκο της Ιταλίας. Την αποστολή στελεχώνουν 24 αθλητές κι αθλήτριες των κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων , που επιλέχθηκαν ύστερα από αγώνες αξιολόγησης που πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο Σχινιά. Ανάμεσα τους και η Νόνη Ισμήνη που θα αγωνιστεί στο διπλό σκιφ Νεανίδων. Στη φετινή ρεγκάτα που είναι η 33η στη σειρά, θα πάρουν μέρος αθλητές κι αθλήτριες από 36 χώρες, 12 παραπάνω από την αντίστοιχη περσινή διοργάνωση ενώ θα δώσουν το «παρών» ακόμα και από την Ναμίμπια, την Ακτή Ελεφαντοστού, το Μπαγκλαντές και το Πουέρτο Ρίκο. Ο πρόεδρος του ΝΟΒΑ κ. Χαράλαμπος Τσουκαλάς, τα μέλη του Δ.Σ. και όλη η αθλητική οικογένεια του Ομίλου, εύχονται καλή επιτυχία στην Ισμήνη, καθώς και σε όλη την Εθνική ομάδα Κωπηλασίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το