Τοπικά

Στη “μάχη” ρίχνεται το ασθενοφόρο που δώρισε η ΕΒΟΛ στο ΕΚΑΒ

Η παράδοση- παραλαβή του ασθενοφόρου που έκανε δωρεά η ΕΒΟΛ στο ΕΚΑΒ  πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο Νοσοκομείο Βόλου, παρουσία της διευθύντριας του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας Β. Αυγέρη, ενώ παραβρέθηκαν και διασώστες του τοπικού ΕΚΑΒ με επικεφαλής τον υπεύθυνο Κώστα Σταμνά.

Με τη δωρεά της ΕΒΟΛ, ο στόλος των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ  Βόλου αυξάνεται στα δώδεκα.  Σημειώνεται πως η δωρεά από την ΕΒΟΛ έγινε τον Ιούνιο, αλλά το όχημα παραδόθηκε σήμερα στο ΕΚΑΒ, λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών, και πλέον μπορεί να ριχθεί στη “μ

Ο αριθμός των ασθενοφόρων θα αυξηθεί περαιτέρω στα τέλη Οκτωβρίου, οπότε και αναμένονται ακόμη τρία οχήματα, δωρεά του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Αναφερόμενη στην κατάσταση των ασθενοφόρων που διαθέτει το ΕΚΑΒ Βόλου από το 2003, η κ. Αυγέρη επισήμανε ότι τα ασθενοφόρα είναι παλιά και παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα λόγω των χιλιομέτρων που έχουν διανύσει, ωστόσο το ΕΚΑΒ συνεργάζεται στενά με συνεργείο οχημάτων με σκοπό την καλή συντήρησή τους.

Εντός ολίγων ημερών θα γίνει η επίσημη τελετή παράδοσης- παραλαβής, παρουσία του προέδρου της ΕΒΟΛ κ. Νικήτα Πρίντζου και του προέδρου του ΕΚΑΒ πανελλαδικά.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το