Αθλητισμός

Σε ανοιχτή γραμμή με παίκτες ο Ολυμπιακός Βόλου

Σε ανοιχτή γραμμή με διάφορους ποδοσφαιριστές βρίσκονται στον Ολυμπιακό Βόλου ώστε η ομάδα να ενισχυθεί σε όλες της γραμμές. Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να συγκροτηθεί ένα ρόστερ ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της Α’ ΕΠΣΘ και όχι μόνο, αφού ακόμη και αν κατακτηθεί το πρωτάθλημα θα πρέπει στη συνέχεια να έρθει και η επιστροφή στη Γ’ Εθνική μέσω των μπαράζ ανόδου.
Ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που ανέλαβε διοικητικά τα «ηνία» του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχει καθημερινή επικοινωνία με τον προπονητή Στέλιο Αρσένο, ώστε να εξεταστούν διάφορες περιπτώσεις παικτών που είναι υποψήφιοι να ντυθούν στα ερυθρόλευκα. Μάλιστα, στον κ. Αρσένο έχουν δοθεί αυξημένες αρμοδιότητες και αυτό είναι πολύ λογικό μια και ο ίδιος είναι άριστος γνώστης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Ασφαλώς και ξέρει τα συν και τα πλην κάθε ποδοσφαιριστή και ανάλογα θα κάνει τις εισηγήσεις του προκειμένου να προχωρήσουν οι επαφές.
Δεδομένη θεωρείται μόνο η απόκτηση του Άγγελου Σταυράκη, με τον 34χρονο τερματοφύλακα να έχει συμφωνήσει προφορικά για την επιστροφή τους στον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα, ήδη έχουν γίνει κρούσεις σε ποδοσφαιριστές που φέτος είτε αγωνίστηκαν στη Γ’ εθνική, είτε είχαν επιδραστικό ρόλο στο παιχνίδι των ομάδων τους στο τοπικό πρωτάθλημα. Κάποιοι εμφανίζονται θετικοί στο να αγωνιστούν για λογαριασμό του Ολυμπιακού τη νέα σεζόν, ενώ υπάρχουν και εκείνοι που χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να πάρουν την απόφασή τους.
Σίγουρα μέσα στις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν εξελίξεις και επίσημες ανακοινώσεις, ενώ μένει να ξεκαθαρίσει και ποιοι παίκτες από το υπάρχων έμψυχο υλικό θα παραμείνουν στην ομάδα. Μέχρι στιγμής έχει ανακοινωθεί μόνο η ανανέωση της συνεργασίας με τον Αλέξανδρο Αναστασίου, είδηση που χαροποίησε τους φιλάθλους, αφού ο 33χρονος σέντερ φορ είναι ο αγαπημένος παίκτης της κερκίδας. Από εκεί και πέρα, παίκτες όπως οι Σκοπελίτης, Κόλα, Καρατσόλης, Διαμαντόπουλος, Θεοδωρόπουλος είναι πιθανό να επιδιωχθεί η παραμονή τους χωρίς όμως να αποκλείεται και κάποια έκπληξη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το