Τοπικά

“Πληρώσαμε πολλά, δεν θα πληρώσουμε ξανά” – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σωματείων στον Αγ. Νικόλαο

Mε σύνθημα “Πληρώσαμε πολλά, δεν θα πληρώσουμε ξανά” πραγματοποιήθηκε σήμερα συγκέντρωση διαμαρτυρίας σωματείων και συλλόγων στην πλατεία Αγίου Νικολάου ενάντια στην καύση σκουπιδιών, στην κατασκευή του εργοστασίου SRF αλλά και ενάντια στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης.

“Η ανάσα μας πρέπει να είναι καθαρή και να μην μας πατάνε στο σβέρκο.  Η ανάσα μας μολύνεται από την καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ αλλά ταυτόχρονα και από την επέλαση νέων αντεργατικών μέτρων και η κυβέρνηση έχει πλέον εξαπολύσει την επίθεσή της” δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Μετάλλου “Μήτσος Παπαρήγας” Κώστας Στεργίου.
Σύμφωνα με τον κ. Στεργίου,  ικανό να αντιμετωπίσει αυτή την επέλαση είναι μόνο το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα, στο οποίο πρέπει να στηριχθούν οι εργαζόμενοι.


“Η κυβέρνηση επιδιώκει με κάθε τρόπο να δώσει ζεστό χρήμα στους βιομηχάνους για να αντιμετωπίσει την κρίση. Αλλά θα ματώσουν οι εργαζόμενοι για άλλη μία φορά” σημείωσε και κάλεσε τους εργαζόμενους την Τρίτη 16 Ιουνίου στο περιφερειακό συμβούλιο στη Λάρισα, όπου θα συζητηθεί το θέμα της δημιουργίας εργοστασίου επεξεργασίας απορριμμάτων από τον Δήμο Βόλου. “Θα είμαστε εκεί για να διαδηλώσουμε και να μην επιτρέψουμε να συνεχιστεί αυτό το έγκλημα” σημείωσε.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το