Τοπικά

“Δεν θέσαμε σε ομηρία τους πολίτες και τα έργα του Δήμου Ρήγα Φεραίου”

Σε κοινή ανακοίνωσή τους οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Ιωάννης Σκρίμπας και Τριαντάφυλλος Γκογκινούδης αναφέρουν πως ήταν μονόδρομος η επιλογή τους να ψηφίσουν τον προϋπολογισμό του Δήμου Ρήγα Φεραίου. Στην ανακοίνωσή τους κρούουν επίσης τον κώδωνα του κινδύνου στην δημοτική αρχή και σημειώνουν πως πρέπει να τηρεί απαρέγκλιτα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.
Η ανακοίνωσή τους:

«Κατά της διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου, όπου για τρίτη φορά επανήλθε η δημοτική αρχή με θέμα την ψήφιση ή μη του προϋπολογισμού για το έτος 2019, τον οποίο από το Νοέμβριο όφειλε να είχε καταθέσει και μετά το τέλμα και την πιθανή απένταξη έργων και κατ’ επέκταση την στασιμότητα λειτουργίας του Δήμου Ρήγα Φεραίου, η επιλογή να ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό για το έτος 2019 ήταν μονόδρομος.
Η αυτοκριτική και η έκκληση του Δημάρχου κ. Νασίκα λίγο πριν την σύγκληση του δημοτικού συμβουλίου, έρχεται σε δεύτερη μοίρα μπροστά στο όφελος των δημοτών και του τόπου.
Χωρίς άλλη επιλογή, καθότι ο Δήμαρχος δεν προέβη στις ενέργειες που ο ίδιος θα μπορούσε να ξεκινήσει με μια πιθανή δήλωση αδυναμίας διοίκησης και μπροστά στο πιθανό αδιέξοδο 4 μήνες πριν την τελική κρίση των δημοτών, ο Δήμος Ρήγα Φεραίου υποχρεούται να συνεχίσει με την ανοχή και την συμβολή μας σε κρίσιμα ζητήματα.
Αποδείξαμε με την στάση μας και στο τεχνικό πρόγραμμα, πως μέσα από την πίεση και την εποικοδομητική κριτική μας μπορεί να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα.
Προχωράμε μπροστά, ανεξάρτητοι και κρούουμε τον κώδωνα του κινδύνου στην δημοτική αρχή, για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα μέχρι την λήξη της θητείας της, προκειμένου να τηρεί απαρέγκλιτα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το