Τοπικά

Παρουσίαση του βιβλίου “Ένας αρκούδος μια φορά” στην Καμινάδα

Ο Βρεφικός-Παιδικός Σταθμός, Νηπιαγωγείο Καμινάδα και οι Εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν το Σάββατο 29 Απριλίου στις 12:00 μ. στην παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Γερουλάνου σε εικονογράφηση της Ίριδας Σαμαρτζή. Μια συνάντηση γεμάτη με δημιουργικά εργαστήρια, ιστορίες και παιχνίδι.

Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση:

“Αγαπητοί Γονείς,
με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε σε μια συνάντηση γεμάτη με δημιουργικά εργαστήρια, γνώση, ιστορίες και παιχνίδια!
Το ΣΑΒΒΑΤΟ 29/04 και ώρα 12:00 – 14:00 στον κήπο του Σχολείου μας οδός: ΚΑΝΑΡΗ 28
το Σχολείο μας θα έχει την τιμή να φιλοξενήσει την Εκπαιδευτικό, Συγγραφέα και Ιδρυτικό Μέλος του “Library4all”, κυρία Ελένη Γερουλάνου με σύνθημα ζωής «Η δύναμη του Μαζί»!
Η κ. Γερουλάνου θα μας παρουσιάσει το βιβλίο της «Ένας Αρκούδος μια Φορά». Το βιβλίο, μέσα από ένα τρυφερό παραμύθι, ζωντανεύει με ευρηματικό τρόπο περισσότερα από 240 παιχνίδια από τη συλλογή της Μαρίας Αργυριάδη, που βρίσκονται στο Μουσείο Μπενάκη Παιχνιδιών στο Παλαιό Φάληρο στην Αθήνα.

“… O αρκούδος περιπλανιέται στην πόλη ψάχνοντας το σπίτι του. Στη διαδρομή του συναντά έναν ναύτη, έξι πάπιες, μία αλεπού, μία σκαντζοχοιρίνα, έναν θεατρικό θίασο, έναν σκύλο. Όλοι θέλουν να τον βοηθήσουν. Άραγε θα τα καταφέρει;…”

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί στο Σχολείο μας με δημιουργικά εργαστήρια, ιστορίες και παιχνίδια.
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για όλους.

Παρακαλούμε όπως φέρετε μαζί σας ένα βιβλίο (παιδικό ή εφηβικό) που να βρίσκεται σε καλή κατάσταση για να συνεισφέρουμε και εμείς μέσω του “Library 4All” στην ενίσχυση των Σχολικών βιβλιοθηκών σε όλη την Ελλάδα.
Να βοηθήσουμε και εμείς την ισότιμη πρόσβαση για όλους στην Εκπαίδευση και τον Πολιτισμό ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδος.
Παρακαλούμε όπως δηλώσετε τη συμμετοχή σας λόγω του μεγάλου αριθμού ενδιαφερομένων. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή σε ΟΛΑ τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών.
Πληροφορίες στο τηλ της Γραμματείας του Σχολείου: 2421037799″

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το