Κόσμος

Οι παράξενοι κανόνες που έθεσε ιδιοκτήτης Airbnb: «Μην λυγίζετε τα κουτάλια»

Ένας τύπος που νοίκιασε ένα Airbnb αντιμετώπισε πρόσφατα ένα ασυνήθιστο σύνολο κανόνων για την κουζίνα που τον άφησε άναυδο. Οι ιδιαίτερα αυστηρές οδηγίες του οικοδεσπότη πρόσθεσαν μια απροσδόκητη τροπή στη διαμονή τους.

Οι περίεργοι κανόνες ήταν τυπωμένοι σε χαρτί Α4 και διέθεταν διαφορετικά μεγέθη γραμματοσειράς και χρώματα, κάνοντάς τους ακόμη πιο μπερδεμένους. Ανάμεσα στους κανόνες, ένας ξεχώριζε: «Ένα πιάτο και ένα ποτήρι ανά γεύμα!» Αυτό συνοδευόταν από μια εξήγηση με ψιλά γράμματα που τόνιζε τη σημασία της καθαριότητας. Η επιμονή του οικοδεσπότη στο πλύσιμο των πιάτων στο χέρι φαινόταν αντίθετη με τις σύγχρονες ανέσεις.

Ο τρίτος κανόνας αποκάλυπτε ότι η κουζίνα ήταν εξοπλισμένη με πλυντήριο πιάτων. Ωστόσο, απαγορευόταν στους φιλοξενούμενους να το χρησιμοποιούν κατά τη διάρκεια αυτού που ο οικοδεσπότης αποκαλούσε «ήσυχες ώρες της γειτονιάς», οι οποίες εκτείνονταν από τη 1:00 μ.μ. έως τις 2:30 μ.μ. και από τις 10:00 μ.μ. έως τις 9:30 π.μ..

Ίσως ο πιο ιδιόρρυθμος κανόνας από όλους ήταν η προειδοποίηση να μην λυγίζουν τα κουτάλια. Ο οικοδεσπότης δήλωσε ρητά ότι τα κουτάλια προορίζονταν αποκλειστικά για χρήση ως σκεύη, υπονοώντας ότι το λύγισμά τους ήταν απαγορευμένη πράξη.

Πηγή: gazzetta.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το