Τοπικά

Με λουλούδια και χειροκροτήματα «αποχαιρέτησαν» τον Δημ. Αποστολάκο

 

Με δάκρυα στα μάτια και κρατώντας λουλούδια στα χέρια τους, συνάδελφοι παλιοί και νέοι «αποχαιρέτησαν» χθες το πρωί, τον Δημήτρη Αποστολάκο, τον διευθυντή της ΔΟΥ Βόλου, που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή.
Υπενθυμίζεται ότι, ο Δημήτρης Αποστολάκος, εισήχθη για μία χειρουργική επέμβαση ρουτίνας, χολή, ωστόσο λόγω κάποιας επιπλοκής, διασωληνώθηκε και νοσηλεύονταν στη ΜΕΘ ιδιωτικής κλινικής. Μετά από περίπου 10 ημέρες νοσηλείας, ο Δημήτρης Αποστολάκος κατέληξε την Κυριακή το πρωί, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία του Βόλου κι όσους τον γνώριζαν. Την είδηση έκανε γνωστή η σύζυγός του Μαριάννα με ανάρτησή της σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Χθες το πρωί, πριν οδηγηθεί η σορός του για αποτέφρωση στο αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, διήλθε συνοδεία της οικογένειας από την εφορία «το δεύτερο σπίτι του».


Εκεί οι συνάδελφοί του, με δάκρυα στα μάτια, συγκινημένοι για το πρόωρο χαμό του, τον αποχαιρέτισαν ραίνοντας με λουλούδια τη νεκροφόρα που τον μετέφερε. Η σύζυγός του Μαριάννα και ο γιος του δέχτηκαν τα συλλυπητήρια των ανθρώπων, με τους οποίους ο Δημήτρης συνεργάστηκε για πολλά χρόνια. Όλοι είχαν να πούνε μία καλή κουβέντα για τον Διευθυντή τους, τον συνεργάτη τους.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκος Αγγελέτος, που ανέλαβε τα διαδικαστικά για την αποτέφρωση σε συνεργασία με το αποτεφρωτήριο της Ριτσώνας, βρίσκονταν διαρκώς στο πλευρό της οικογένειας, με την οποία τους ενώνουν δεσμοί φιλίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το