Τοπικά

Μαρίνα Χρυσοβελώνη: “Στις εκλογές νίκησε η ελπίδα”

χρυσοβελωνη

Ευχαριστήριο μήνυμα προς του πολίτες της Μαγνησίας που ψήφισαν τους Ανεξάρτητους Έλληνες στέλνει η Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Στην ανακοίνωσή τους τονίζει ότι η συμμετοχή των ΑΝΕΛ στην κυβέρνηση θα βγάλει την χώρα από την κρίση και πως σε αυτές τις εκλογές επικράτησε η ελπίδα.
Η ανακοίνωσή της:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους πολίτες της Μαγνησίας που με την ψήφο τους κατέταξαν για άλλη μια φορά τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ως εγγυητές της σταθερότητας και της διακυβέρνησης της χώρας μας.
Προσωπικά, νιώθω υπερήφανη που μου δόθηκε η δυνατότητα να συμβάλλω κι εγώ με τις δυνάμεις μου στον αγώνα που δώσαμε για να εξασφαλίσουμε την ομαλή πορεία της χώρα μας.
Το αποτέλεσμα των εκλογών απέδειξε πως ο λαός μας δεν παρασύρθηκε από την προσπάθεια του παλιού πολιτικού συστήματος να καταστήσει την διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, μια παρένθεση.
Η νέα μεγάλη νίκη δείχνει την εμπιστοσύνη που έχει ο λαός μας , με τη συμμετοχή των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στη κυβέρνηση, για να βγάλει από το τέλμα της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης την χώρα μας. Θα προχωρήσουμε στο μέλλον, χωρίς να χάσουμε ούτε μια ημέρα, με κινητήρια δύναμη την λαϊκή εντολή.
Η ελπίδα, το θάρρος, η πολιτική καθαρότητα και η ολοκληρωμένη πρόταση προοδευτικής διεξόδου νίκησε τον φόβο, τη μιζέρια, την ηττοπάθεια και την τρομοκράτηση.
Ευχαριστώ και πάλι όλους όσους πίστεψαν σε εμένα και τους διαβεβαιώνω ότι θα συνεχίσω, με συνέπεια και υπευθυνότητα να είμαι δυναμικά παρούσα στα πολιτικά πράγματα του τόπου μας, γιατί οφείλουμε όλοι μας να κάνουμε ότι μπορούμε για την ανάταξη της πατρίδας μας. Μας περιμένουν όμορφες αλλά και δύσκολες μάχες.Χρέος μας είναι να είμαστε ενωμένοι για να βγούμε νικητές».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το