Τοπικά

Κατερίνα Παπανάτσιου: «Οι πιο σκληροί κριτές της δουλειάς μας θα είμαστε εμείς»

παπανάτσιου

«Θα απολογούμαστε μόνο στο λαό» τονίζει σε ευχαριστήρια ανακοίνωσή της προς τους πολίτες της Μαγνησίας η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Παπανάτσιου. Επίσης, σημειώνει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ μετά την εκλογή της έρχεται για να καλύψει τα κενά που άφησε από τον Ιανουάριο.
Η ανακοίνωση της κ. Παπανάτσιου
«Το αποτέλεσμα των εκλογών δεν αποτελεί έκπληξη. Ο Λαός μας τους τελευταίους εφτά μήνες στάθηκε, όχι απλά στο ύψος των περιστάσεων, αλλά και πρωτοπόρος, αναγνωρίζοντας σε κάθε σημείο το δίκαιο και άνισο αγώνα που έδωσε η προηγούμενη Κυβέρνηση.

Σήμερα καλούμαστε να αναβαθμίσουμε τη δουλειά μας και να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε το Γενάρη. Η χαραμάδα που άνοιξε έπρεπε να μείνει ανοιχτή. Ανοιχτές, έπρεπε να μείνουν και οι ρωγμές στην ακολουθούμενη πολιτική της λιτότητας στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα μέλη του έδωσαν ένα καθαρό πολιτικό αγώνα και μαζί με το Λαό μας απέτρεψαν την επιστροφή του παλιού κατεστημένου, από εδώ και μπρος είναι στο χέρι μας να καλύψουμε τα κενά που αφήσαμε από τον Γενάρη, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Οι πιο σκληροί κριτές της δουλειάς μας θα είμαστε εμείς και θα απολογούμαστε μόνο σε αυτό το Λαό, όπου είναι και ο τελικός μας κριτής.

Ευχαριστώ όλους και όλες εσάς, που δεν μας αφήσατε στιγμή μόνους μας όλο αυτόν τον καιρό, ευχαριστώ που κλείσατε τα αυτιά σε όλες τις τρομοκρατικές σειρήνες τις καταστροφολογίας και τέλος σας ευχαριστώ που μας δώσατε την ευκαιρία να συνεχίσουμε αυτό που ξεκινήσαμε όλοι μαζί το Γενάρη. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια λοιπόν…τώρα μόνο δουλειά!Τώρα μόνο μπροστά!»

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το