Τοπικά

Κλειστή η παραλία του Βόλου από τις 2 το μεσημέρι έως τις 8 το πρωί – “Λουκέτο” τα Σαββατοκύριακα

Tην απαγόρευση της κυκλοφορίας από τη Δευτέρα στην παραλία του Βόλου ανακοίνωσε  και ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ενώ όπως έγινε γνωστό  από ανακοίνωση του Δήμου Βόλου, η παραλία θα είναι κλειστή όλες τις ώρες τα Σαββατοκύριακα.

Η ανακοίνωση του Δήμου Βόλου:
Εγινε δεκτή από την Πολιτική Προστασία και ανακοινώθηκε σήμερα από τον υφυπουργό κ. Νίκο Χαρδαλιά μετά από επικοινωνία με τον Δήμαρχο Βόλου η πρόταση του Δήμου Βόλου, με βάση την εισήγηση της Λιμενικής Αρχής Βόλου και τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης του ΟΛΒ η επιβολή περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη διασπορά του κορωνοϊού, στην παραλία του Βόλου.

Συγκεκριμένα ο περιορισμός αφορά το τμήμα της παραλίας από την είσοδο του λιμανιού, δηλαδή την οδό Κ. Καρτάλη μέχρι το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (κτήριο Παπαστράτου) και από την οδό Φιλελλήνων, καθ όλο το μήκος του πάρκου του Αγ. Κωνσταντίνου μέχρι την προέκταση της οδού Περραιβού.
Οι ημέρες και ώρες απαγόρευσης ορίζονται από την Δευτέρα 6 Απριλίου μέχρι τη Δευτέρα, 20 Απριλίου, για τις καθημερινές από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το πρωί της επομένης, και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου για τα Σαββατοκύριακα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το