Τοπικά

Καναλιώτης με 7 πτυχία ορκίστηκε εκπαιδευτικός Γεωπονίας Επαγγελματικών Λυκείων στην ΑΣΠΑΙΤΕ με άριστα 9,9

Σημαντική στιγμή αποτέλεσε για τον Ηλία Τσιούκα από τα Κανάλια η ορκωμοσία του στις 29 Ιουνίου σε Εκπαιδευτή Γεωπονίας Επαγγελματικών Λυκείων με Άριστα 9,9.
Η τελετή ορκωμοσίας πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο από κόσμο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, και όπως δήλωσε ο 39χρονος Καναλιώτη  στην ομάδα KanaliaNews: “Είναι το επιστέγασμα μιας προσπάθειας που διήρκεσε είκοσι χρόνια”.

Ο Ηλίας Τσιούκας, που κατάγεται από φτωχή οικογένεια ξεκίνησε τις σπουδές του και η αγάπη για το μέλλον του δεν τον σταμάτησε πουθενά.  Ξεκίνησε τις σπουδές του από την Θεσσαλονίκη το 1998 στα ΤΕΙ Γεωπονίας όπου τελείωσε το 2002 στην συνέχεια το 2016 έκανε το μεταπτυχιακό Γεωπονίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας όπου τελείωσε το 2018 με άριστα 9,49 και αναδείχθηκε πρώτος των πρώτων διαβάζοντας.  Μάλιστα, πριν λίγο καιρό ορκίστηκε Εκπαιδευτικός Γεωπονίας Επαγγελματικών Λυκείων στην ΑΣΠΑΙΤΕ με άριστα 9,9.

Ο Ηλίας Τσιούκας έχει πάρει μέχρι στιγμής 7 πτυχία και συνεχίζει  για το 8ο.
Εδώ και 10 χρόνια εργάζεται στην ΕΛΣΤΑΤ Ν. Μαγνησίας ενώ μετρά πολλά χρόνια εργασίας σε ΟΠΕΚΕΠΕ, ΕΛΓΑ, Διεύθυνση Γεωργίας Μαγνησίας και Αγροτική Τράπεζα Ελλάδος.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το