Τοπικά

Εταιρεία του Βόλου αυξάνει 3% τους μισθούς σε όλους τους εργαζομένους της εν μέσω πανδημίας

Την ώρα που η οικονομία της χώρας σε όλους τους κλάδους πιέζεται αφόρητα με την κυβέρνηση να ανακοινώνει διαρκώς μέτρα στήριξης, μια εταιρεία κάνει τη διαφορά και αυξάνει κατά 3% τους μισθούς σε όλους τους εργαζομένους της.
Πρόκειται για την «Εύρηκα» η οποία με ανακοίνωσή της, εκφράσει την εκτίμηση και τον σεβασμό προς τους εργαζομένους της και τους στηρίζει με οριζόντια αύξηση της τάξης του 3% τις αποδοχές τους.

Αναλυτικά:

«Την εκτίμηση και το σεβασμό της προς τους εργαζομένους της για τη στήριξή τους στις πρωτοφανείς σημερινές συνθήκες εκφράζει η ΕΥΡΗΚΑ, προχωρώντας σε οριζόντια αύξηση 3% των αποδοχών τους. Όπως δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας, «η αλληλοεκτίμηση και ο αλληλοσεβασμός αποτελούν ανέκαθεν δομικές αξίες της ΕΥΡΗΚΑ. Για μια ακόμη φορά, οι άνθρωποί μας τις κάνουν πράξη, υπερβαίνοντας τους εαυτούς τους για να ανταποκριθούν στις ανάγκες των καταναλωτών που μας εμπιστεύονται εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια. Αυτήν τη στάση τους σε τόσο δύσκολους καιρούς θελήσαμε να αναγνωρίσουμε. Τους ευχαριστούμε και ευχόμαστε υγεία σε εκείνους/ες και τις οικογένειές του, όπως και σε όλους τους συνανθρώπους μας».
Η ΕΥΡΗΚΑ, με την εμπειρία 60 χρόνων στο σχεδιασμό, την παραγωγή και τη διάθεση προϊόντων οικιακής φροντίδας και υγιεινής, διαθέτει σημαντικά brands στην ελληνική αλλά και στη διεθνή αγορά, όπως η ομώνυμη μάρκα EYΡΗΚΑ, το AROXOL, το TOPINE, το FLUP, το FRESHAIR κ.λπ., τα οποία παράγονται σε ένα σύγχρονο και τεχνολογικά προηγμένο εργοστάσιο στη Βιομηχανική Περιοχή του Βόλου».

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το