Τοπικά

Ενίσχυση σε προσωπικό χρειάζεται το Νοσοκομείο – Συναντήσεις του Γ. Καλτσογιάννη με διοίκηση και εργαζόμενους

Την ανάγκη ενίσχυσης του Νοσοκομείου Βόλου σε γιατρούς, νοσηλευτές και άλλες ειδικότητες επισήμανε ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. κ. Γιώργος Καλτσογιάννης στην συνάντηση που είχε με την διοίκηση του «Αχιλλοπούλειου» καθώς και με εργαζόμενους.
Ο κ. Καλτσογιάννης βρέθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου έχοντας επικοινωνία με γιατρούς, εργαζόμενους και διοικητικούς υπαλλήλους.
Στη συνάντησή του με τον διοικητή κ. Ματθαίο Δραμητινό και τον αναπληρωτή διοικητή κ. Χάρη Αποστολίδη, ο κ. Καλτσογιάννης ενημερώθηκε για τις παρεμβάσεις που έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στο θέμα των υποδομών, του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και του προσωπικού.

Ο υποψήφιος βουλευτής επισήμανε πως «το Νοσοκομείο Βόλου αποτελεί την κορυφαία δημόσια δομή υγείας στην Μαγνησία και έχει ανάγκη την στήριξη όλων. Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και οφείλουμε να την προασπίζουμε. Με την διοίκηση του Νοσοκομείου είχαμε μια πολύ παραγωγική συζήτηση εφ’ όλης της ύλης. Αυτό για το οποίο δεσμεύομαι και θα πράξω, είναι η ένταση των προσπαθειών, προκειμένου το Νοσοκομείο να αποκτήσει πολύ περισσότερο προσωπικό. Χρειαζόμαστε περισσότερους γιατρούς και μάλιστα σε ειδικότητες που δεν υπάρχουν καν, όπως δερματολόγος. Παράλληλα πρέπει να αναβαθμίσουμε την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας, ώστε να «ανακουφίσουμε» το Νοσοκομείο από περιστατικά που μπορούν να αντιμετωπιστούν, χωρίς να καταφθάνουν στα επείγοντα».

Στη συνέχεια ο κ. Καλτσογιάννης συναντήθηκε με την ΔΑΚΕ εργαζομένων στο Νοσοκομείο, όπου επίσης ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματά τους.
Όπως ανέφερε, κομβικό και εδώ είναι το πρόβλημα της έλλειψης νοσηλευτών και άλλων ειδικοτήτων εργαζομένων και προς αυτό θα εντείνουμε τις προσπάθειές μας. Σε κάθε περίπτωση οφείλουμε να στηρίξουμε τον αγώνα των γιατρών και των εργαζόμενων στο «Αχιλλοπούλειο».

Στο δασαρχείο

Παράλληλα ο κ. Καλτσογιάννης επισκέφθηκε τις υπηρεσίες του δασαρχείου όπου συναντήθηκε με τα στελέχη και το προσωπικό υπογραμμίζοντας το σημαντικό έργο που προσφέρουν στην προάσπιση του φυσικού περιβάλλοντος μέσα από την τήρηση της νομοθεσίας και τους συνεχείς ελέγχους. «Τα δάση είναι ο φυσικός πλούτος της Μαγνησίας, το ίδιο το οξυγόνο μας, και έχουμε χρέος να τα προστατεύουμε» ανέφερε ο υποψήφιος βουλευτής.

Στην Εφορία

Ο κ. Καλτσογιάννης πραγματοποίησε επίσκεψη και στις δύο δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες του Βόλου έχοντας επαφές με τους εργαζόμενους και τα στελέχη.
Ο ίδιος επισήμανε πως «ο ρόλος των Εφοριών είναι καθοριστικός στην ενίσχυση του Κράτους με έσοδα προκειμένου να μπορεί να ασκεί κοινωνική πολιτική και να στηρίζει την ανάπτυξη μέσα από τις δημόσιες επενδύσεις. Σε αυτό το πλαίσιο η Ν.Δ. δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση του ρόλου των Εφοριών, ώστε οι εργαζόμενοι με τις γνώσεις που διαθέτουν να μπορούν να βοηθιούνται στην παραγωγή έργου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το