Τοπικά

Έκλεψαν κινητά τηλέφωνα και 18 ευρώ από τις σχολικές τσάντες μαθητών στο 2ο Λύκειο Νέας Ιωνίας

Αναστάτωση επικράτησε σήμερα το μεσημέρι στο 2ο Λύκειο Νέας Ιωνίας, το οποίο στεγάζεται στο σχολικό συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού, όταν διαπιστώθηκε κλοπή κινητών τηλεφώνων μαθητών και μικρού χρηματικού ποσού που είχαν στις τσάντες τους.

Η κλοπή σημειώθηκε σε τμήμα της Β΄Λυκείου κατά την προτελευταία ώρα των μαθημάτων. Οι μαθητές και μαθήτριες της τάξης βγήκαν από την αίθουσα, συνοδευόμενοι από την καθηγήτρια τους, προκειμένου να συζητήσουν στο προαύλιο του σχολείου τους τρόπους αναβάθμισης του πρασίνου με νέες φυτεύσεις. Το συγκεκριμένο γεγονός φαίνεται πως εκμεταλλεύτηκε ο δράστης (ή οι δράστες) της κλοπής, που άρπαξε τρία κινητά τηλέφωνα από τις σχολικές τσάντες δυο μαθητριών και ενός μαθητή, καθώς και χρηματικό ποσό 18 ευρώ.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή την επόμενη ώρα και αμέσως ενημερώθηκε ο διευθυντής του σχολείου, ενώ στη συνέχεια οι γονείς των μαθητών κατήγγειλαν το περιστατικό και στην αστυνομία.
Όπως έγινε γνωστό, η πόρτα της συγκεκριμένης αίθουσας δεν κλειδώνει καθώς είναι χαλασμένη, ενώ το σχολείο διαθέτει φύλακα που ελέγχει την είσοδο εξωσχολικών ατόμων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το