ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Εικόνες από drone μετά από την βόμβα στον ΣΚΑΪ

Ελλάδα

Νεκρός 45χρονος στα Τρίκαλα από ανακοπή

Τοπικά

Διάρρηξη σε σχολικό συγκρότημα της Λάρισας

Τοπικά

Kρήτη: Ακόμα ένας νεκρός στην άσφαλτο

Ελλάδα

ΕΠΟμενο ήταν…

Η Απτυχίωτη

Έφυγε από τη ζώη 52χρονος στον Βόλο

Τοπικά

Ο καιρός σήμερα στον Βόλο

Τοπικά

Σεισμός 3,6 Ρίχτερ κοντά στην Αλόννησο

Τοπικά

Νεκρή φώκια ξεβράστηκε σε παραλία των Χανίων

Ελλάδα

Τοπικά

Εκδικάζεται αύριο στο Πενταμελές Εφετείο Λάρισας η αγωγή της ΔΕΥΑΜΒ κατά ΕΡΓΗΛ

Στο Πενταμελές Εφετείο Λάρισας θα εκδικαστεί αύριο η αγωγή που κατέθεσε τον Ιούλιο η ΔΕΥΑΜΒ σε βάρος της εταιρείας ΕΡΓΗΛ. Η Επιχείρηση θα εκπροσωπηθεί από τους δύο νομικούς συμβούλους της και συγκεκριμένα τους κ.κ. Ρούσσο και Καραγκιόζο.

Η αγωγή αφορά έργο που δεν παρέδωσε η ΕΡΓΗΛ στη ΔΕΥΑΜΒ και συνοδεύεται από σχετική πραγματογνωμοσύνη του ΤΕΕ Μαγνησίας.
Το θέμα συζητήθηκε στη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ και σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Επιχείρησης Αρ. Σαββάκης ανέφερε πως δεν έχει σταλεί ακόμη απόγραφο από την πλευρά της ΕΡΓΗΛ προς τη ΔΕΥΑΜΒ.

Επίσης το Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ εξουσιοδότησε νομικό σύμβουλο να παραστεί στο Μονομελές Εφετείο Λάρισας για υπόθεση με αντίδικο τον Γιώργο Κομνημάκη, πρώην διευθυντή Προγραμματισμού & Ανάπτυξης της ΔΕΥΑΜΒ. Ο κ. Κομνηνάκης έχει καταθέσει αγωγή κατά της Επιχείρησης για βλαπτική μεταβολή, που αναφέρεται σε δυσμενή αλλαγή των όρων εργασίας του το 2013. Πρωτόδικα η δικαιοσύνη είχε αποφανθεί υπέρ της αγωγής του κ. Κομνημάκη και υποχρέωνε τη ΔΕΥΑΜΒ να καταβάλει στον πρώην διευθυντή το ποσό των 23.000 ευρώ (συν δικαστικά έξοδα)
Τέλος, στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε να γίνουν όλες οι τυπικές ενέργειες ώστε να επανέλθει στην υπηρεσία με αναγνωρισμένη την προϋπηρεσία του ο Δημήτρης  Κουτσιφέλης.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το