Ελλάδα

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Το μοντέλο που αθωώθηκε για τα ναρκωτικά, συνοριοφύλακας στη Μόρια

Nέα σελίδα στη ζωή της έχει ανοίξει η Ειρήνη Μελισσαροπούλου. Το μοντέλο που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ για ουσίες, μπήκε στη φυλακή αλλά αθωώθηκε για την υπόθεση με την κοκαΐνη άλλαξε τελείως πορεία στη ζωή της και έγινε συνοριοφύλακας.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου φώναζε από την πρώτη στιγμή ότι είναι αθώα για την υπόθεση με κοκαΐνη και μαζί με τον συνήγορο υπεράσπισής της, Σάκη Κεχαγιόγλου, έδωσαν έναν μεγάλο αγώνα για να αφεθεί ελεύθερη. Ετσι, μετά την ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου του Χονγκ Κονγκ το μοντέλο αθωώθηκε και επέστρεψε στην Ελλάδα και στην οικογένειά της.

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου βρίσκεται, πλέον, στον τόπο καταγωγής της, τη Λέσβο. Επιθυμία της ήταν να δουλέψει και μετά τις εξετάσεις που έδωσε, πέρασε στην Ελληνική Αστυνομία. Σήμερα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, στη Μόρια, και μαζί με τους συναδέλφους της έχουν αναλάβει να ελέγχουν μία από τις οδικές αρτηρίες σε πολύ κοντινή απόσταση από το κατεστραμμένο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών και Προσφύγων.

Ο δικηγόρος της, Σάκης Κεχαγιόγλου, μιλώντας στο STAR, αναφέρει: «Η Ειρήνη μετά την ευτυχή κατάληξη της περιπέτειας που είχε και την πανηγυρική και ομόφωνη αθώωσή της στο Χονγκ Κονγκ, πλέον, αρχίζει μια καινούρια ζωή. Πέρασε στην ΕΛ.ΑΣ., συνοριοφύλακας και ήδη επιχειρεί στη Μυτιλήνη».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το