Ελλάδα

«Coming soon» έγραφαν στη Βόρεια Μακεδονία για τον 39χρονο – Οι φωτογραφίες και τα σημάδια που μελετούν τώρα οι Αρχές

Συνεχώς νέες πληροφορίες έρχονται στο φως σχετικά με την δολοφονία του 39χρονου επιχειρηματία από τη Βόρεια Μακεδονία στην Χανιώτη Χαλκιδικής.

Ο άνδρας που είχε το παρατσούκλι «Oki» στη Βόρεια Μακεδονία εκτελέστηκε από κουκουλοφόρους με 19 σφαίρες στη βίλα που είχε νοικιάσει στην Χανιώτη Χαλκιδικής τα ξημερώματα του Σαββάτου, ενώ τραυματίστηκε ελαφρά και ένας 42χρονος συνεργάτης του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 39χρονος ήταν γνωστό πρόσωπο στη Βόρεια Μακεδονία, ασχολούνταν με τα καζίνο και το εμπόριο αλκοολούχων ποτών.

Οι ελληνικές αρχές ενημερώθηκαν από περιοίκους που άκουσαν τους πυροβολισμούς και κάλεσαν στο «100».

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για «συμβόλαιο θανάτου» μεταξύ δύο αντίπαλων συμμοριών που δρουν στη Βόρεια Μακεδονία. Με διαφορά, πάντως, λίγων ωρών αναρτήθηκαν σε ιστοσελίδες της γειτονικής χώρας δύο φωτογραφίες με τον 39χρονο.

Στην πρώτη βρίσκεται μαζί με μια παρέα ανδρών, οι οποίοι είχαν στα κεφάλια τους ένα κόκκινο «Χ». Στην πρώτη φωτογραφία στο κεφάλι του 39χρονου υπήρχε η φράση «coming soon». Όταν αναρτήθηκε ξανά η φωτογραφία το coming soon είχε αντικατασταθεί με ένα κόκκινο «Χ».

Να αναφερθεί ότι ο 39χρονος γνώριζε ότι ήταν στόχος και γί αυτό το λόγο είχε καταφύγει στην Ελλάδα. Όσο για τον 42χρονο αυτός παραμένει νοσηλευόμενος εκτός κινδύνου μετά τα τραύματα στο χέρι από τις σφαίρες.

Σημειώνεται ότι ειδησεογραφικά μέσα στη Βόρεια Μακεδονία γράφουν πως η δολοφονία του Okie ανακοινώθηκε την προηγούμενη μέρα στο Tik Tok.

Ο χθεσινός φόνος στη Χαλκιδική, του Μακεδόνα υπηκόου Orhan Bajrami-Oki, ανακοινώθηκε προχθές στην πλατφόρμα «Tik-Tok». Το προφίλ από το οποίο ανακοινώθηκε η εκκαθάριση δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Άλλες εκκαθαρίσεις φέρεται να ανακοινώθηκαν στον ίδιο λογαριασμό για περισσότερο από ένα χρόνο, ανέφερε η πύλη 4NEWS.mk.

Η ανάρτηση στην εικόνα με τον Oki έλεγε ότι ήταν επόμενος στη λίστα εκκαθάρισης και μετά ότι η δουλειά έγινε.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό ποιος κρύβεται πίσω από το προφίλ και αν έχει άμεση σχέση με τη δολοφονία στη Χανιώτη.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το