Τοπικά

Αρίστευσε με στόχο να εργαστεί ως νηπιαγωγός

Είναι από την Κω και στόχος της ήταν να γίνει νηπιαγωγός. Η Αγγέλα Ντινώρη το κατάφερε συγκεντρώνοντας υψηλή βαθμολογία, 9,17/10. «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη από το Τμήμα του Βόλου, από τους καθηγητές και από την εκπαίδευση που έλαβα» δήλωσε η πτυχιούχος πλέον Αγγέλα.
Αναφορικά με το πώς κατάφερε να συγκεντρώσει υψηλή βαθμολογία, η Αγγέλα ανέφερε πως ήταν πολύ ενδιαφέροντα τα μαθήματα που παρακολούθησε και πως οι καθηγητές ήταν πολύ υποστηρικτικοί. «Κρατούσα επαφή με το αντικείμενο, παρακολουθούσα τα μαθήματα. Έτσι, ήταν λιγότερο το διάβασμα που απαιτούνταν στην εξεταστική». Επίσης διάβαζε κατά τη διάρκεια των εξαμήνων ενώ χαρακτήρισε ωραία εμπειρία την πρακτική της άσκηση. «Έκανα την υποχρεωτική πρακτική αλλά και πρακτική μέσω ΕΣΠΑ. Είχα την ευκαιρία να μάθω πολλά καθώς είναι άλλο πράγμα η θεωρία και άλλο η πράξη. Πάντως είμαι πολύ ευχαριστημένη από αυτά που μας παρείχε το πανεπιστήμιο».

Αυτό που θα μείνει στην Αγγέλα από τις σπουδές της είναι οι φιλίες που έκανε αλλά και η καλή διάθεση των καθηγητών να συνεργαστούν με τους φοιτητές τόσο στο πλαίσιο του μαθήματος, όσο και σε «εξωσχολικές» δραστηριότητες.
Η Αγγέλα δεν θα γυρίσει στην Κω, αλλά θα παραμείνει στον Βόλο και θα αναζητήσει εργασία.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το