Τοπικά

Εξετάζει το αίτημα για τους συνυπηρετούντες δημοσίους υπαλλήλους και στρατιωτικούς το υπ. Εσωτερικών

Θετική απάντηση για τη λύση του προβλήματος που προκύπτει από τη συνυπηρέτηση εργαζομένων στο δημόσιο με στρατιωτικό προσωπικό, έλαβε από τη γενική γραμματεία Δημόσιας Διοίκησης το Σωματείο Οικογένειων Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΟΕΔ).
Όπως ενημερώνει σε έγγραφό του ο γ.γ. κ. Δημήτρης Κιρμίκογλου, το υπουργείο Εσωτερικών θα προχωρήσει σε σχετική εγκύκλιο για την καλύτερη εφαρμογή του Νόμου κατά τον χρόνο πραγματοποίησης των υπηρεσιακών μεταβολών, αφετέρου σε ανάληψη πρωτοβουλίας στο πλαίσιο της αναθεώρησης του υπαλληλικού κώδικα.
Η απάντηση του κ. Κιρμίκογλου: «Αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις επιπτώσεις των καθυστερήσεων για την οικογενειακή ζωή των υπηρετούντων στις Ένοπλες Δυνάμεις και σεβόμενοι τις οικονομικές επιβαρύνσεις που ανακύπτουν εξαιτίας αυτών, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως εξετάζουμε την πρότασή σας και προσανατολιζόμαστε στην εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης.
Για τον λόγο αυτό εξετάζουμε αφενός μεν την αποστολή σχετικής εγκυκλίου για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή του Νόμου κατά τον χρόνο πραγματοποίησης των υπηρεσιακών μεταβολών, αφετέρου δε σε ανάληψη πρωτοβουλίας στο πλαίσιο της αναθεώρησης του υπαλληλικού κώδικα».

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το