Τοπικά

Απροσπέλαστοι δρόμοι στην Τσαγκαράδα Πηλίου – Τι καταγγέλλει επισκέπτης της περιοχής

Καταγγελία επισκέπτη της πανέμορφης Τσαγκαράδας Πηλίου και της γύρω περιοχής, ο οποίος κάνει λόγο για απροσπέλαστους δρόμους. Ο ίδιος ανέφερε ότι με δυσκολία μπορούσαν να περάσουν τα οχήματα των επισκεπτών της περιοχής προς τις γύρω παραλίες.

Αναγνώστης της «Θ», ο κ. Β.Δ., αναφέρει τα εξής: «Αυτή είναι η εικόνα της χώρας μας εν έτει 2019. Πρόσφατα επισκέφθηκα με την οικογένειά μου την πανέμορφη Τσαγκαράδα Πηλίου, που τόσα πολλά και καλά είχα ακούσει. Ένα πανέμορφο γραφικό μέρος του Πηλίου, όπου μόνο καλά μπορείς να περάσεις. Χρόνια άκουγα γνωστούς μου από το εξωτερικό, οι οποίοι μου έλεγαν, για το πόσο πολύ ήθελαν να επισκεφθούν το συγκεκριμένο μέρος για τις διακοπές τους. Πήρα την απόφαση φέτος, να απολαύσω τις θερινές μου διακοπές στην Τσαγκαράδα, με σκοπό να επισκεφθώ όλη την ευρύτερη περιοχή».

Ο ίδιος συνεχίζει επισημαίνοντας ότι «με μεγάλη μου λύπη όμως και μεγάλη έκπληξη αντίκρισα μία εικόνα πρωτοφανούς εγκατάλειψης του οδικού δικτύου, όπου με δυσκολία μπορούσαν να περάσουν τα οχήματα των επισκεπτών της περιοχής προς τις γύρω παραλίες.
Η πρώτη μου σκέψη ήταν, για το αν υπάρχει Δημοτική Αρχή και τελικά αν υπάρχει, τι κάνει γι’ αυτήν την απαράδεκτη εικόνα, η οποία μόνο κακή φήμη μπορεί να μας προσδώσει προς τους ξένους λαούς, οι οποίοι επισκέπτονται τη χώρα μας κάθε χρόνο.
Κύριε δήμαρχε είστε απαράδεκτος με αυτήν την εικόνα, που αντικρίζουν χιλιάδες κόσμου και μάλιστα σε δρόμους ακόμα και μέσα στο χωριό.
Είναι αποκαρδιωτικό να μην μπορούν οι επισκέπτες, να προσεγγίσουν με ευκολία τις πανέμορφες παραλίες σας.

Είναι εξίσου αποκαρδιωτικό έως και σουρεαλιστικό, το γεγονός να θες να επισκεφθείς την παραλία της Φακίστρας, η οποία ψηφίστηκε ως η 7η καλύτερη παραλία παγκοσμίως (ένα στολίδι την οποία επισκέφθηκα και προσωπικά) και πηγαίνοντας προς εκεί, ν’ αντικρίζεις αυτή την απαράδεκτη εικόνα, και να φοβάσαι αν μόλις επιστρέψεις, θέλουν αλλαγή τα αμορτισέρ του αυτοκινήτου σου».
«Τίποτα δεν είναι τυχαίο και η κακή φήμη της χώρας μας στο εξωτερικό υφίσταται και όπως φαίνεται θα υφίσταται, διότι είναι θέμα νοοτροπίας πλέον και η Δημοτική Αρχή, όποια και να είναι, καλά θα κάνει να υπερασπιστεί αυτόν τον πανέμορφο τόπο, κάνοντας επιτέλους τα στοιχειώδη. Παρακαλώ πολύ να ξυπνήσει η Δημοτική Αρχή έστω και τώρα» καταλήγει ο ίδιος.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το