Τοπικά

Απαντήσεις Μπέου για προσφυγή κι εξώδικα σε ΜΜΕ – Σε ένα μήνα η τελική μελέτη για τη Θεσσαλία

Σε ένα μήνα θα είναι έτοιμη η μελέτη για την αντιπλημμυρική θωράκιση της Θεσσαλίας και θα παρουσιαστεί όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Βόλου Αχ. Μπέος σε συνέντευξη Τύπου σήμερα το πρωί. Όπως είπε “500εκ. κυβ. νερού λείπουν από τον υδροφόρο ορίζοντα κι αν δε ληφθούν μέτρα σε 15 χρόνια η Θεσσαλία θα θυμίζει έρημο”. Όσον αφορά στα έργα ζήτησε την υπομονή και κατανόηση του κόσμου και όπως είπε ‘περιμένουμε την χρηματοδότηση. Ανά ένα μήνα καλύπτουμε ανάγκες σε περιοχές κλείνουμε υποχρεώσεις και προχωράμε και πάμε πολύ καλά. Την Παρασκευή εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για την περιοχή της Αγ. Παρασκευής για τη μελέτη με το Πανεπιστήμιο ύψους 800.000 ευρώ. Η πλήρης αποκατάσταση Άναυρου και Κραυσίδωνα όπως και ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός του ΕΑΚ ύψους 400.000 ευρώ και συνεχίζουμε Άλλη Μεριά – εκτός της γέφυρας – Λεχώνια κ.α..

¨΄Οσον αφορά στην προσφυγή του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας και το εξώδικο που απέστειλε στα ΜΜΕ, ο κ. Μπέος είπε “Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας εξέφρασε τους ευσεβείς πόθους τους” επανέλαβε χαρακτηρισμό που έχει αποδώσει και στο παρελθόν ενώ για τα εξώδικα είπε “Σκοπός της κίνησης είναι να εκφοβίσει να περιορίσει ή να τρομοκρατήσει τον Τύπο και τους δημοσιογράφους να μην εκφράζουν την άποψή τους ή να μην μεταφέρουν τη δική μου ανακοίνωση. Προσπαθεί να τρομοκρατήσει. Τρομοκρατήστε τους τρομοκράτες έλεγε ο αείμνηστος Παπανδρέου. Να πω στους απόγονους του Σκοτινιώτη, έχετε διαλέξει λάθος δρόμο και συνεχίζετε και δεν καταλαβαίνετε”.

Αναφέρθηκε σε προεκλογικές δηλώσεις του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κατηγορώντας ότι στήριξε τον προεκλογικό αγώνα στη συκοφαντία και στη λάσπη. ” Αυτή είναι η νοοτροπία αυτών των ανθρώπων. Να δημιουργήσουν πρόβλημα στο δικό μας έργο, ταλαιπωρούν πολίτες, προμηθευτές εργολάβους και απασχολούν με τεράστιες ώρες εργασίας του δημοτικούς υπαλλήλους. Στην ορκωμοσία είχα απλώσει χείρα συνεργασίας σε μία περίοδο που η πόλη καταστράφηκε και χρειάστηκαν ώρες εργασίας Δυστυχώς οι ενέργειές τους δείχνουν τον πραγματικό τους σκοπό. Με αυτές τις πρακτικές αυτοεξευτελίζονται και πιστεύουν ότι επειδή έχουν σχέση  με δικαστικούς λειτουργούς ότι θα πετύχουν το βρώμικο σκοπό τους”.

Αναφέρθηκε μάλιστα και σε επερώτηση που είχε κατατεθεί για ένα δρόμο στον Αγ. Γεώργιο κάνοντας αναφορά και σε όνομα Εισαγγελέα.

Όσον αφορά στα έργα της Αγριάς, έκανε γνωστό ότι θα ολοκληρωθούν μέχρι Παρασκευή και μετά θα αναλάβει ο ΟΣΕ, ενώ σχετικά με την Στέγη Υποστηριζόμενη Διαβίωσης είπε ότι “η καταγγελία ήταν ένα κακόγουστο αστείο η συγκεκριμένη δομή χρηματοδότηση 724.000 ευρώ από το ΕΣΠΑ. Η συγκεκριμένη κυρία κλήθηκε να περάσει από πειθαρχική διαδικασία γιατί δημιούργησε πρόβλημα”.

Τέλος σχετικά με την δικαστική απόφαση για τον πρ. πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ κ. Σαββάκη, χαρακτήρισε ντροπή να μην μπορούν να σταθούν οι δικαστικοί λειτουργοί στο ύψος τω ν περιστάσεων κι όπως είπε “Στρέφονται κατά πολιτικών προσώπων που προσπαθήσανε να προστατέψουνε τα χρήματα των πολιτών. Κι αυτές οι αποφάσεις θα εκπέσουν που θα κριθούν σε δεύτερο βαθμό”.

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το