Αθλητισμός

Αυξάνονται οι μνηστήρες… Πρόταση από Ανατολική Ευρώπη για τη Νίκη

Αυξάνονται οι μνηστήρες για τη Νίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και Τρίτη πρόταση για την ποδοσφαρική ομάδα, η οποία προέρχονται από επενδυτές της Ανατολικής Ευρώπης.
Αυτό που συμβαίνει με τη Νίκη δεν έχει προηγούμενο. Ήδη ο Αλέξης Παπακωνσταντίνου και δύο ομογενείς επιχειρηματίες από τις ΗΠΑ, ο Τζίμης Αντωνάκας και ο Παύλος Αθανασιάδης έχουν εκφράσει την πρόθεση να ασχοληθούν με την ποδοσφαιρική ομάδα του συλλόγου.
Ωστόσο σύμφωνα με πληροφορίες δεν είναι… μόνοι τους. Στη διεκδίκηση των ηνίων της ομάδας μπήκαν και ξένοι επιχειρηματίες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο εκτός της πατρίδας τους.

Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο για επενδυτές που εδρεύουν σε χώρα της Ανατολικής Ευρώπης. Έχουν οικονομική επιφάνεια και έκαναν κρούση προς τους «κυανόλευκους».
Από την πλευρά του το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ερασιτεχνικής έχει ξεκαθαρίσει ότι θα εξετάσει όλες τις προτάσεις ψύχραιμα και διεξοδικά. Κανείς δεν μπορεί να αποκλειστεί και νικητής της… κούρσας θα αναδειχθεί εκείνος που δώσει τα περισσότερα εχέγγυα, προκειμένου να διασφαλιστεί ο σύλλογος και να μην κληρονομήσει χρέη, όπως συνέβη στο παρελθόν.
Επομένως θα πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή για να δούμε τι συμβαίνει με την εν λόγω περίπτωση. Σύμφωνα με πληροφορίες εντός των ημερών ίσως έχουμε ανακοινώσεις περί του θέματος, ώστε να πάρει και επίσημη μορφή το ενδιαφέρον των ξένων επιχειρηματιών.

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας από τη Δ.Ε. μπάσκετ της Νίκης
Τέθηκαν σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας για την ανδρική ομάδα μπάσκετ της Νίκης, η οποία τη νέα χρονιά θα παίζει στην Γ’ Εθνική. Οι τιμές είναι προσιτές για όλα τα βαλάντια και τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής ελπίζουν ότι ο κόσμος θα ανταποκριθεί στο κάλεσμά της για ενίσχυση της ομάδας. Η ανακοίνωση που εξέδωσε για τα διαρκείας έχει ως εξής:
«Και τη φετινή χρονιά, σε θέλουμε δίπλα μας. Η Διοικούσα Επιτροπή του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Νίκης Βόλου, ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της Μαγνησίας, τους φίλους του μπάσκετ και τους οπαδούς της αγαπημένης μας ομάδας πως ξεκίνησε η διάθεση των καρτών διαρκείας της αγωνιστικής σεζόν 2019-2020.
Η χρονιά που έρχεται βρίσκει την ομάδα μας στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, με σαφή στόχο να χτιστεί ένα ρόστερ με προοπτική αλλά ικανό να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία.
Η αγορά μιας κάρτας διαρκείας πέρα από την οικονομική ενίσχυση που προσφέρει στην ομάδα μας, δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο να παρακολουθήσει τους 14 εντός έδρας αγώνες της Νίκης Βόλου στην Γ’ Εθνική με πολύ μικρό κόστος.
Η τιμή της κάρτας διαρκείας (κατηγορία «Silver») ορίζεται στα 30 ευρώ και ισχύει για όλους τους αγώνες έδρας της ομάδας μας (επίσημοι και φιλικοί).
Επίσης, διατίθεται περιορισμένος αριθμός καρτών διαρκείας κατηγορίας «Gold» με κόστος 50 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα έχουν αποκλειστική είσοδο στην κεντρική κερκίδα του κάτω διαζώματος του γηπέδου.
Τέλος, υπάρχουν 15 κάρτες διαρκείας κατηγορίας «Diamond» στην τιμή των 150 ευρώ, οι κάτοχοι των οποίων θα διαθέτουν δικό τους αριθμημένο κάθισμα στις δύο πρώτες σειρές της κεντρικής κερκίδας, απολαμβάνοντας ταυτοχρόνως κάποια VIP προνόμια.
Μπορείτε να προμηθεύεστε τις κάρτες από τα μέλη της Δ.Ε. και να κάνετε την προεγγραφή σας στα γραφεία της Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου. Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα: 6947688550 (Μιχάλης Τσιντσίνης). Μην το σκέφτεσαι, η Νίκη σε χρειάζεται…».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το