Ελλάδα

Από ασφυξία ο θάνατος της Αναστάζια, λέει η ιατροδικαστική έκθεση

Από ασφυξία επήλθε ο θανατος της 27χρονης Πολωνής στην Κω, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που διαβιβάστηκε ήδη στην ανακριτική και εισαγγελική Αρχή, ενώ συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο Πολωνός σύντροφός της.

Σύμφωνα με το πόρισμα, ο θάνατος της Αναστάζια ήταν βίαιος, κάτι που επιβεβαιώνει την εγκληματική ενέργεια.

Την ίδια στιγμή, συμπληρωματική κατάθεση έδωσε ο Πολωνός σύντροφός της.

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της 27χρονης βρέθηκε νεκρή μέσα σε σακούλα και σκεπασμένη με κλαδιά, μόλις ένα χιλιόμετρο απόσταση από το σπίτι του άνδρα από το Μπαγκλαντές, ο οποίος έχει συλληφθεί ως βασικός ύποπτος.

Πήρε προθεσμία για την Τετάρτη o 32χρονος από το Μπαγκλαντές

Παράλληλα, την πόρτα του ανακριτή πέρασε λίγο μετά τις 16.00, σήμερα, ο 32χρονος Μπαγκλαντεσιανός που κρατείται ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 27χρονης Αναστάζια στην Κω.

Είναι ο άνθρωπος που την είδε τελευταίος και που από την πρώτη στιγμή κρίθηκε ύποπτος καθώς έχει υποπέσει σε πολλές αντιφάσεις στη διάρκεια της ανάκρισής του από τους αστυνομικούς.

O Μπαγκλαντεσιανός πήρε προθεσμία για την Τετάρτη με την ίδια κατηγορία που είναι η αρπαγή. Ωστόσο, στο μεσοδιάστημα, όποια νέα στοιχεία τυχόν προκύψουν θα τεθούν και αυτά υπ΄όψη του ανακριτή από την Αστυνομία. Ο ίδιος επιμένει ότι δεν έκανε τίποτα.

Πηγή:protothema

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το