Κόσμος

Ανήλικη σκότωσε τη μητέρα του 33χρονου συντρόφου της… επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση τους

Μια 17χρονη στο Οχάιο δολοφόνησε την 53χρονη μητέρα του 33χρονου συντρόφου της.

Η Kaitlyn Coones έδωσε 5 ώρες προθεσμία στον σύντροφο της Jonathan Jones για να σκοτώσει τη μητέρα του, που δεν ενέκρινε τη σχέση τους. «Είχε πει στον Τζόναθαν ότι έπρεπε να κάνουν κάτι για τη μητέρα του, επειδή τους εμπόδιζε να είναι μαζί, και του έδωσε πέντε ώρες για να κάνει κάτι γι’ αυτήν», δήλωσε στο δικαστήριο την Παρασκευή ο ντετέκτιβ Τζέικ Ολμπράιτ του αστυνομικού τμήματος της κοινότητας Σιλβάνια.

Όταν πέρασαν οι 5 ώρες και διαπίστωσε ότι η 53χρονη ήταν ακόμα ζωντανή, αποφάσισε να πάρει τα πράγματα στα χέρια της. «Βγήκε έξω, πήρε μια πέτρα και καθώς η Nicole Jones στεκόταν μπροστά στο ψυγείο της κουζίνας, αγνοώντας την παρουσία της, τη χτύπησε αρκετές φορές και τη στραγγάλισε», επεσήμανε ο εισαγγελέας της κομητείας Lucas, Andy Lastra.

Όσο η ανήλικη σκότωνε τη μητέρα του ο Jonathan καθόταν στο σαλόνι. Έπειτα τη βοήθησε να μεταφέρει το πτώμα και να πετάξει σε κάδο σκουπιδιών.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε ένα μήνα μετά τη δολοφονία. Η ανάδοχη οικογένεια που φιλοξενούσε την Coones ειδοποίησε την αστυνομία, ότι η ανήλικη είχε εκμυστηρευτεί σε νοσοκόμα πως είχε σκοτώσεις δύο ανθρώπους. Ποιος είναι ο δεύτερος παραμένει άγνωστο.

Η Kaitlyn Coones δικάζεται ως ενήλικη. Ο 33χρονος σύντροφος της είχε προηγουμένως καταδικαστεί για τη σχέση τους.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το